Leuk!
Geslaagd!
Gemakkelijk!
Het grootste aanbod events en incentivereizen
  

Home » Reviews

Groepstraining in Lapland


We hebben Incentive Direct als een prettig en snel handelend bedrijf leren kennen. Vaste contactpersonen die ook meteen 'schakelen' en terugkoppelingen verzorgen. Hierdoor is onze voorbereiding van de groepstraining goed en prettig verlopen.

Lees verder ›Jubileumreis naar Sevilla


In januari hebben we met de zaak een geweldig weekend gehad! Alle lof voor Incentive Direct die alles tot in de puntjes geregeld had voor ons! In korte tijd hebben we ontzettend veel gezien, veel en lekker gegeten én gedronken, hebben we leuke activiteiten gedaan, veel gelachen en zijn we als groep dichter bij elkaar gekomen. 
Lees verder ›Jubileum bedrijfsuitje naar Parijs


Incentive Direct heeft voor ons 20-jarig jubileum een bedrijfsuitje naar Disneyland en Parijs georganiseerd. Wij hebben daar een fantastisch weekend gehad mede dankzij de goede invulling van onze wensen en mogelijkheden door Demi en Jaap.

Lees verder ›Managementreis naar Boedapest


Managers van het UMCG in Groningen gingen op werkbezoek naar Boedapest en kwamen zeer enthousiast terug!

Lees verder ›Jubileum weekend naar Barcelona


Incentive Direct heeft voor ons 10-jarig jubileum een bedrijfsuitje naar het zonnige Barcelona georganiseerd.

Lees verder ›Managementreis naar Lapland


Afgelopen maand zijn wij met een groep van 17 mensen naar Lapland afgereisd. Een onvergetelijke ervaring.

Lees verder ›Jubileum bedrijfsuitje naar Barcelona


Dit jaar hebben wij ons 15-jarig jubileum gevierd in Barcelona.
 Samen met Incentive Direct hebben wij een mooi gevulde planning gemaakt voor onze 100 medewerkers. Na aankomst op de vrijdag hebben wij geluncht bij Attic aan de Ramblas. ’s Middags hebben wij een fietstocht gemaakt door de stad en zo hebben wij op een actieve manier de highlights van de stad gezien. Het diner bij Tramoia was een mooie afsluiter van de dag.  Lees verder ›Personeelstrip naar België


Op de laatste vrijdag in mei is ons personeel en hun partners (totaal 49 personen) vertrokken met 2 VIP-bussen naar Gent. De ontvangst in het hotel was zeer gastvrij en de voorzieningen uitstekend.

Op basis van ons wensenpakket heeft Incentive Direct een programma samengesteld, waarbij activiteiten, culinair, vertier en tijd voor jezelf ruimschoots aan bod zijn gekomen. Lees verder ›Jubileumtrip Milaan


Ons 145-jarig jubileum was aanleiding om met alle collega’s en partners een meer dan fantastische stedentrip naar Milaan te maken.
 Niet alleen Milaan heeft ons verrast, maar ook het Lago Maggiore dat als tweede bestemming op het programma stond.  Lees verder ›Launch Party NEX Noordwijk


De sfeervolle Oude Jeroenskerk in Noordwijk was de aangewezen locatie om de vierde uitgave van het Glossy Magazine NEX te lanceren op 6 december 2012. Deze editie werd in winterse stijl door een grote sneeuwpop uit een ijsblok gehakt. Het thema was “Culinair de winter in”. De gasten werden ontvangen door twee eskimo meisjes met een cool drankje.   
Lees verder ›Bertolli incentive naar Sicilie


Dit jaar wilden wij ons 15 jarig jubileum op bijzondere wijze vieren.
Na wat speurwerk zijn wij terechtgekomen bij Incentive Direct. Tijdens het eerste contact was er direct de welbekende "klik". Incentive Direct heeft voor ons jubileum een prachtige 2daagse trip uitgezet op Sicilië.  Lees verder ›Onze hele leuke personeelstrip naar de UK

Dit jaar ging Quooker ter gelegenheid van ons 25 jarig jubileum met 72 medewerkers naar London, voor 3 dagen. Normaal als wij een bedrijfsuitje regelden was de begeleiding ook vanuit ons zelf waardoor meerdere mensen toch minder van het uitje konden genieten.  Lees verder ›Geslaagde personeelsreis naar Lille


Wij zijn op 9 en 10 juni met ons personeel en hun partners (77 mensen) naar Lille geweest. Deze reis heeft Incentive Direct erg goed voor ons georganiseerd. Zij hebben goed naar onze wensen geluisterd met betrekking tot de invulling van het weekend. Incentive Direct heeft er voor gezorgd dat er een goede balans tussen de activiteiten en vrije tijd was gedurende het weekend. 
Lees verder ›Jubileumfeest in Barcelona


Dit jaar vieren wij ons 10 jarig jubileum. Wij gaan met medewerkers en partners, in totaal 250 personen, een weekend naar Barcelona, de stad waarop Gaudi een stempel drukte met Parc Guell, diverse sprookjeshuizen en natuurlijk de Sagrada Familia.  Lees verder ›Zonnig personeelsuitje naar Barcelona


Begin maart zijn wij met ons kantoor op personeelsreisje naar Barcelona geweest. Het complete programma was tot in de puntjes uitgewerkt en besproken samen met Maud. Eenmaal aangekomen in Barcelona zijn wij gedurende het weekend met open armen ontvangen en begeleid door onze reisgids Dennis. Buiten het feit dat wij ontzettend veel van de bruisende stad hebben mogen gezien en hebben geproefd hebben wij ook nog eens prachtig weer gehad.

Lees verder ›Onvergetelijke jubileumreis naar New York


Wij hebben in januari 2012, met Incentive Direct, een onvergetelijke reis gemaakt naar New York voor ons 20 jarig jubileum. Voor de 15 medewerkers van Groepen.nl was het een complete verrassing, van te voren was niets bekend behalve de vulling van de koffer.
Het reisschema was al van te voren in samenspraak met Maud, tot in de puntjes geregeld.

Lees verder ›Succesvolle personeelsreis naar Ibiza


Onze Incentive naar Ibiza met ons personeel (40 medewerkers) is door Incentive Direct georganiseerd. We zijn ontzettend tevreden over de organisatie. Niet alleen hebben de medewerkers goed geluisterd naar wat wij precies willen het is tevens op alle locaties goed en vooral tijdig en geheel verzorgd uitgevoerd zonder dat men ons het gevoel gaf betuttelend te zijn.
Lees verder ›Relatietrip naar Seefeld


Van voor tot achter was de incentive perfect geregeld, we hebben alleen maar goede reacties van onze partners gehad. Mede dankzij het actieve meedenken over de opzet en invulling van de incentive door Incentive Direct.
Bedankt!

Lees verder ›Jubileumtrip naar Malta


Vanwege het 25-jarige jubileum van ons bedrijf reisden we met medewerkers en hun partners af naar het zonovergoten Malta. Een bestemming met al het goede van de Mediterranee: vriendelijke mensen, een schat aan cultuur, heerlijk eten, hip uitgaan en heerlijke verwenhotels.

Lees verder ›Jubileumreis naar Lapland


Wij hebben met Incentive Direct een onvergetelijke reis naar Lapland gemaakt. Met meer dan 90 medewerkers en partners hebben wij ons 25-jarig jubileum gevierd in een sprookjesachtige omgeving met unieke activiteiten.

Lees verder ›Jubileumuitje naar Berlijn


Ons 10-jarig jubileum moest natuurlijk gevierd worden, en groots! Met het personeel een weekend weg is een hele klus om te regelen maar via Incentive Direct was het eigenlijk alleen maar leuk. Via een telefonisch gesprek werd geïnventariseerd wat voor club wij zijn en wat de wensen waren. Binnen no time lag er een prachtplan op tafel voor een weekend Berlijn.
 
 Lees verder ›Kick-off meeting Amsterdam


I would like to thank you and your team for the great organization of our kick-off meeting in Amsterdam!
The hotel was well organized and the rooms & meeting rooms were more than sufficient. Nevertheless there were a lot of ‘last-minute’ changes, your team stayed professional and the communication was excellent. We could keep an option on the hotel quite long which was also an advantage.

Lees verder ›Stedentrip Projectteam naar Barcelona


Wat hebben we genoten van onze stedentrip in Barcelona! Alles - maar dan ook werkelijk alles – was tot in de puntjes verzorgd. Vanaf het eerste telefonische contact met onze reisadviseur van Incentive-Direct tot de feedback na terugkeer in de hectiek van de werkzaamheden voor het project. In een beschrijving van deze reis passen daarom eigenlijk alleen superlatieven.

Lees verder ›