• Beschrijving
 • Inclusief/exclusief

Incentivereis programma

Uw gasten worden op de locatie in Amsterdam ontvangen. De locatie beschikt uitsluitend over indoor golf faciliteiten. De 6 professionele simulatoren geven u het idee dat u zich op een van de 53 beste golfbanen ter wereld bevindt.

Voor aanvang van de clinic vindt er een lichte lunch plaats waarna de groep met de golfclinic begint. Uw gasten hebben alle 6 de simulatoren tot hun beschikking. Tijdens de golfclinic begeleiden twee golfpro’s uw gasten en behandelen daarbij alle golftechnieken. Iedere deelnemer is continu bij de golfclinic betrokken. Er ontstaat snel een gezellige en actieve sfeer die voor een goede teambuilding zorgt.

Aansluitend vindt een verrassende kookworkshop in Amsterdam plaats. Bereid al varend uw eigen feestmaal onder begeleiding van een ervaren scheepskok, ook dit zal op hilarische wijze voor een goede teamspirit zorgen. Ondertussen vaart de schipper deze ‘kokende boot’ door Amsterdam. U kunt kiezen uit de thema’s Spaans, Aziatisch en Japans (sushi).

Een vaartocht van drie uur door Amsterdam met kookworkshop en drankjes van de Hollandse bar. U kunt kiezen uit diverse op- en afstapplaatsen.

 

In onze catalogus kan je ook nog een uitgebreid aanbod van andere bedrijfsuitjes door Incentive Direct bekijken.

Zoek je nog wat anders? We maken graag een event dat helemaal aansluit bij jouw speciale wensen. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan!

Inclusief

  – koffie en thee
  – lunch
  – kookworkshop
  – drankjes tijdens kookworkshop
Inclusief
  – koffie en thee
  – lunch
  – kookworkshop
  – drankjes tijdens kookworkshop
Exclusief

  – BTW
  – uitgaven van persoonlijke aard
  – eventuele consumpties onderweg
  – parkeren workshop

Optioneel

Reisbegeleiding (Bij groepen met meer dan 30 gasten wordt deze optie zeker aangeraden.)