• Beschrijving
 • Inclusief/exclusief
IJskoude verrassing
Deze goed bewaarde incentive bestemming wordt ook wel het ‘Venetië van het noorden’ genoemd en staat met recht veelal bovenaan menig wensenlijstje. Direct bij aankomst word je muzikaal verrast en wacht u een ijskoude uitdaging! Wanneer het u gelukt is om uw kamersleutel op ludieke wijze te bemachtigen kan de reis beginnen! Geheel volgens een oude traditie worden jullie welkom geheten doormiddel van een ‘brood en zout’ ceremonie, geniet u van heerlijke culinaire Russische specialiteiten en zingende obers.

Bike-off!
Hop on… hop off! Een oer Hollandse fietstour voert uw gasten dwars door deze prachtige stad, langs bijzondere stadsschatten en laat u letterlijk proeven van hét Russische medicijn..Vodka! Duik in de geschiedenis van de Vodka en proef de diversiteit aan smaken, het zal uw gasten doen verbazen. Met gesmeerde keeltjes brengt u een bezoek aan de prachtige en kleurrijke bloedkerk, een waar kunstwerk! Feestelijk genieten doet u tijdens een uitstekend diner midden op de Neva Rivier waarna de Russische nachten nog lang zijn.

Bezoek aan de royals
Om het bezoek aan St.Petersburg compleet te maken staat er een haast ‘royal visit’ op het programma aan dé Hermitage. In dit voormalige winterpaleis staan uw gasten versteld van de prachtige goed bewaarde kunstschatten van diverse meesters. Gefascineerd en geïnspireerd wordt de reis afgesloten met een smakelijke Russische lunch en is het tijd om afscheid te nemen van St. Petersburg. Do svidaniya!

Vrijblijvende offerte ontvangen?
Ben je geïnteresseerd in deze stedentrip incentive vraag dan gemakkelijk een offerte aan.

In onze catalogus kan je ook nog een uitgebreid aanbod van andere personeelsreizen door Incentive Direct bekijken.

Zoek je nog wat anders? We maken graag een event dat helemaal aansluit bij jouw speciale wensen. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan!

Algemeen

 • 3-daagse inspirerende incentivereis
 • Rechtstreekse vlucht
 • Verblijf in 4* hotel
 • Spectaculaire ijs check-in
 • Bike off highlight tour
 • Ypa! Vodka proeverij
 • Royal visit, de Hermitage
Inclusief
Programma zoals omschreven incl.:
  – rechtstreekse vlucht
  – belastingen en heffingen
  – overnachting in 4* hotel
  – maaltijden en drankjes
  – transfers
  – gids
  – entreegelden.
Exclusief
  – drankjes
  – reis/bagageverzekering
  – annuleringsverzekering
  – fooien
  – uitgaven van persoonlijke
  aard.
Optioneel

Reisbegeleiding vanuit Nederland. (Bij groepen met meer dan 30 gasten wordt deze optie zeker aangeraden.)