• Beschrijving
 • Inclusief/exclusief
‘Lisboa’, dé hotspot van de Méditerranée! Laat je overmeesteren door de relaxte Portugese atmosfeer en geniet van vele highlights die deze stad en omgeving rijk is. Een ontspannen 3-daagse incentivereis waarbij jij het tempo bepaalt en vrije tijd inspireert tot het ware ontdekken van deze fantastische bestemming!

Watertanden
Proef de authentieke smaak van Lissabon. Alle zintuigen worden geprikkeld tijdens een bezoek aan het historische hart van de stad. De befaamde patisserie Pastéis de Belém doet de gasten watertanden naar meer van de gelijknamige romige pastei lekkernij waarvan het recept een 150-jarige traditie is. De meest bijzondere en belangrijke bouwwerken uit de Portugese geschiedenis, zoals de Toren van Belém, nemen de gasten mee terug in de tijd. Met de kleurrijke schittering van de Taag een ware belevenis en een super fotomoment!

Good night!
Overnacht wordt in een stijlvol en trendy hotel dat als uitvalsbasis dient voor de gasten tijdens deze reis. Voorzien van allerlei moderne faciliteiten en perfect gelegen aan de levendige Avenida da Liberdade op loopafstand van bijzondere bezienswaardigheden, winkels, gezellige restaurantjes en café’s. Het sfeervolle en trendy ingerichte restaurant Olivier Avenida is een culinaire must en laat de gasten genieten van tongstrelende gerechten.

Koninklijk genieten
Een zonnige dag met een gouden randje. Slingerend langs de prachtige zuidkust van Portugal door mondiale kustplaatsjes zoals Estoril en Cascais bereiken de gasten de koninklijke heuveltoppen van Sintra. Imposante kastelen en excentrieke verblijven sieren deze natuurschone omgeving. Het uitzicht vanuit het Palácio National da Pena, het voormalige zomerpaleis gebouwd in Renaissance en Moorse stijl, is écht fantastisch en levert prachtige herinneringen op. Op Europa’s meest westelijke punt ‘Cabo da Roca’ toosten de gasten met een glas bubbels op een bijzondere reis! De middag staat in het teken van vrije tijd, perfect om op eigen gelegenheid Lissabon’s schatten te ontdekken.

Vrije tijd
Sunny side up! Nog nagenietend van een spectaculaire avond in de Doca’s breekt er een nieuwe dag aan. De gasten genieten van een heerlijke vrij ochtend. Tegen het middaguur is het tijd om afscheid te nemen en hebben de gasten deze fantastische reis met onvergetelijke herinneringen letterlijk ‘In the Pocket”!

Overtuigd?
Bent u geïnteresseerd in deze personeelstrip vraag dan gemakkelijk een offerte aan.

In onze catalogus kan je ook nog een uitgebreid aanbod van andere personeelsreizen door Incentive Direct bekijken.

Zoek je nog wat anders? We maken graag een event dat helemaal aansluit bij jouw speciale wensen. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan!

Algemeen

 • 3-daagse ontspannen incentivereis
 • rechtstreekse vlucht
 • verblijf in een trendy 4* hotel
 • de smaak van ‘Pastéis de Belém’
 • bezoek aan koninklijk Sintra
 • champagne bij Cabo da Roca
 • bijzonder dineren en lunchen
Inclusief
  – rechtstreekse vlucht
  – belastingen en heffingen
  – overnachting in 4* hotel
  – maaltijden
  – transfers
  – gids
  – entreegelden.
Exclusief
  – drankjes
  – reis/bagageverzekering
  – annuleringsverzekering
  – uitgaven van persoonlijke
  aard.
Optioneel

Reisbegeleiding vanuit Nederland. (Bij groepen met meer dan 30 gasten wordt deze optie zeker aangeraden.)