• Beschrijving
 • Inclusief/exclusief
De Fun & Ski Incentive vormt een onvergetelijk wintersportweekeinde. We verblijven dicht bij het vliegveld zodat een compleet 3-daags wintersportprogramma mogelijk is met vertrek op vrijdag en terugkeer op zondag.

Relaxt skiën/snowboarden
Na aankomst op het vliegveld is er een ultrakorte transfer per taxi of touring car naar een heerlijk 4* hotel met zwembad, fitness en sauna in hartje stad. De groep installeert zich rustig op de kamers. Vervolgens is er in een eigen zaal koffie, thee en een broodje. Skiërs en snowboarders pendelen ondertussen in kleine groepjes naar de verhuur waar zij wintersportmateriaal krijgen aangemeten. Kledinghuur is ook mogelijk.

Ook voor de niet-skiërs
Degenen die ervoor kiezen niet de pistes op te gaan, krijgen de handige City Card. Met gratis openbaar vervoer en gratis toegang tot vele musea en attracties kunnen zij zich volop vermaken.

Voor ieder wat wils
Vrijdag vertrekken de skiërs en snowboarders rond 11.00 uur met de skibus naar een van de vele skigebieden in de omgeving. Maximale rijafstand is 45 minuten. Een groot gletsjerskigebied garandeert sneeuwzekerheid. Na een gezamenlijke lunch gaan jullie om 13.00 uur de piste op in kleine groepen met een vergelijkbaar ervaringsniveau. De beginners krijgen skiles, de gevorderden en cracks een gids. Na een uurtje après-ski gaat men om 17.00 uur terug naar het hotel, waar de groep geniet van het zwembad en een heerlijk diner. Theaterbezoek (opera) behoort tot de mogelijkheden!

Geen dag is hetzelfde
Zaterdag bezoek je een tweede skigebied, opnieuw met de skibus. Dit keer skiën of boarden we de hele dag. Lunch is op de piste. Zaterdagavond wordt de groep verrast met een diner op een schitterende locatie.

Blauw, rood of zwart
Zondag verken je met de skileraar of gids het kleine maar zeer fijne skigebied aan de rand van de stad. Beginners leven zich uit op een blauwe piste. Gevorderden skiën op rood en zwart. De cracks kunnen hun tanden zetten in spectaculair steile offpiste afdalingen. Samen met de niet-skiërs lunchen we om vervolgens met de hele groep de fun van een minibob wedstrijd te beleven. Na een ludieke fotosessie kunnen de fanatiekelingen nog een uurtje skiën en dan terugkeren naar het hotel.

Na een afsluitende gezamenlijke borrel wacht de taxi of touringcar voor de korte transfer naar het vliegveld. Vroeg in de avond arriveren jullie weer in Nederland.

Overtuigd?
Ben je geïnteresseerd in deze wintersport personeelsreis vraag dan gemakkelijk een offerte aan.

In onze catalogus kan je ook nog een uitgebreid aanbod van andere personeelsreizen door Incentive Direct bekijken.

Zoek je nog wat anders? We maken graag een event dat helemaal aansluit bij jouw speciale wensen. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan!

Algemeen

 • 2 nachten, 3 volle dagen skiën
 • rechtstreekse vlucht
 • 4* hotel in het centrum
 • ski: keuze uit 9 skigebieden, waaronder gletsjerskigebied
 • fun: musea, shopping, dineren, nachtleven
 • actief: bobsleeën, minibob, fakkeltocht, arreslee
Inclusief
  – rechtstreekse vlucht
  – belastingen en heffingen
  – 2 x overnachting in
  4* hotel
  – maaltijden
  – transfers
  – uitstekend materiaal
  – 3 dagen skipas
  – gids/skileraar
  – minibob fun event
Exclusief
  – drankjes
  – reis/bagageverzekering
  – annuleringsverzekering
  – uitgaven van
  persoonlijke aard
Optioneel

Reisbegeleiding vanuit Nederland. (Bij groepen met meer dan 30 gasten wordt deze optie zeker aangeraden.)