• Beschrijving
 • Inclusief/exclusief
Roadtrippin’
Na een directe vlucht naar Bergen, gelegen aan een van de prachtige fjorden, staan er (self-drive) auto’s klaar om het binnenland in te rijden. Voorzien van een kaart en een gevulde picknickmand gaat iedereen op eigen gelegenheid in groepjes van 4 op pad. Om de Sognefjord te bereiken moeten o.a. 2 ferries gebruikt worden.

Overnachting in een stijlvol en charmant aan de fjord gelegen hotel. De Europese aristocratie mocht hier in de vorige eeuw graag verblijven.

Ontdek de prachtige natuur
De tweede dag is een echte natuur dag. Men kan kiezen uit prachtige wandel- en fietstochten. Of liever vissen op de fjord? Ook deze dag is de picknickmand goed gevuld.

Bijzonder overnachten
Weer aangekomen bij de Hardangerfjord wordt overnacht op een zeer bijzondere plek. Een plaatselijke dokter verzamelde authentieke fjordhuisjes en zette ze op een mooi stuk grond. Elk huisje is anders, biedt plaats aan 2 personen en heeft een kleine keuken, open haard, woon- en eetkamer. Een grote schuur, stijlvol gedecoreerd met antiek doet dienst als de centrale eet- en ontmoetingsruimte. Met uitzicht op de fjord kan iedereen helemaal ontspannen in één van de hottubs. Hier voelt iedereen zich snel thuis en… één met de natuur!

Pure uitdaging!
De volgende morgen tijd voor het echt stoere werk: in groepjes van ongeveer 10 en onder begeleiding van professionele gidsen wordt een gletsjer “bedwongen”. E.e.a. afhankelijk van de mate waarin de groep uitgedaagd wil worden. Onderweg wordt alles uitgelegd over het ontstaan en het leven van de gletsjer en het effect van het broeikaseffect.

In de ban van Noorwegen
Als we, na het oversteken van de Hardangerfjord per ferry, weer terugrijden richting Bergen hebben we een geweldige ervaring in onze rugzak en zijn we wellicht ook een beetje in de ban van de “ildsjel” geraakt…

Meer informatie?
Ben je geïnteresseerd in deze incentive reis vraag dan gemakkelijk een offerte aan.

In onze catalogus kan je ook nog een uitgebreid aanbod van andere personeelsreizen door Incentive Direct bekijken.

Zoek je nog wat anders? We maken graag een event dat helemaal aansluit bij jouw speciale wensen. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan!

Algemeen

 • 3-daagse incentivereis
 • Rechtstreekse vlucht
 • Drive yourself auto’s
 • Hiking tocht
 • Fiets tocht
 • Gletsjer tocht
Programma zoals omschreven incl.:
  – rechtstreekse vlucht
  – belastingen en heffingen
  – overnachting in 2 hotels
  – maaltijden
  – transfers
  – gids.
Exclusief
  – drankjes
  – reis/bagageverzekering
  – annuleringsverzekering
  – uitgaven van persoonlijke
  aard.
Optioneel
Reisbegeleiding vanuit Nederland. (Bij groepen met meer dan 30 gasten wordt deze optie zeker aangeraden.)