• Beschrijving
 • Inclusief/exclusief
Leiderschapsreis programma
De Transformatiegroep zorgt voor een maatwerk training, toegesneden op de wens van de opdrachtgever. De training leidt tot meer inzicht in de organisatie en in elkaar en tegelijkertijd tot verbinding. Incentive Direct zorgt voor de arena die het effect van de training versterkt. We geven graag een voorbeeld van deze synergie.

Workshops naar het succes van de expeditie
De eerste morgen wordt er de workshop High Performance Team en Samenwerking aangeboden. De opgedane inzichten kunnen na de lunch meteen ingezet worden bij de beklimming van een gletsjer. Alleen vertrouwen verdienen én geven waarborgen het succes van de expeditie. s’Avonds moet het diner gezamenlijk worden bereid. Ook hier gaan samenwerking en plezier hand-in-hand. Het officiële programma die dag wordt afgesloten met een counsel. Tijdens een counsel delen we persoonlijke verhalen met elkaar, doel is elkaar te leren kennen op een niveau dieper dan small talk en is niet werkgerelateerd.

Snelheid op de gletsjer
De laatste morgen bestaat uit een workshop Creativiteit en Innovatie die ingevuld wordt afhankelijk van de specifieke vraag van de opdrachtgever. Als absolute uitsmijter gaan de deelnemers met sneeuwscooters de gletsjer op. Volwassen mannen en vrouwen worden weer jongens en meisjes en nemen een heerlijk verhaal mee naar huis. De transfer naar de luchthaven voor de vlucht terug naar Nederland betekent het einde van de reis maar niet die van de impact.

Meer informatie?
Ben je geïnteresseerd in deze leiderschapsreis? Vraag dan gemakkelijk een offerte aan.

In onze catalogus kan je ook nog een uitgebreid aanbod van andere teambuilding reizen door Incentive Direct bekijken.

Zoek je nog wat anders? We maken graag een event dat helemaal aansluit bij jouw speciale wensen. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan!

Algemeen

 • 3-daagse reis
 • rechtstreekse vlucht
 • overnachting in eenvoudige huisjes
 • High Performance trainingsessie
 • teambuilding activiteit op de gletsjer
 • workshop Creativiteit en Innovatie
 • sneeuwscooter tocht
Programma zoals omschreven incl.:
  – vluchten
  – belastingen en heffingen
  – overnachtingen
  – maaltijden
  – transfers
  – facilitator
  – gids
Exclusief
  – drankjes
  – reis/bagageverzekering
  – annuleringsverzekering
  – uitgaven van persoonlijke aard
Optioneel
Reisbegeleiding vanuit Nederland. (Bij groepen met meer dan 30 gasten wordt deze optie zeker aangeraden.)