• Beschrijving
  • Inclusief/exclusief
Deze eeuwenoude metropool vormt een combinatie van kunst, chaos, architectuur, mode, geschiedenis. Maar Rome is meer. Rome is een wonderlijke cocktail van druk gebarende Italianen, bleke toeristen, kris kras voorbij rijdende Vespa scooters, culinair genieten en vele gezellige terrassen! Kortom; Rome is een fantastische bestemming voor jouw volgende personeelsreis.

5 sterren luxe
De deelnemers aan deze actieve 3-daagse incentive reis naar Italië zullen overnachten in een uitstekend 5-sterren hotel in het centrum van Rome. Deze reis is zeer geschikt als teambuilding, fun, uitgaan, actie en om te genieten.

Stadstour per golfkar
Na één van de lunches staan er bij het restaurant golfkarretjes klaar om de gasten op originele wijze kennis te laten maken met de stad Rome. Heel comfortabel zittend, passeert men onder andere het Circus Maximus, de termen van Caracalla en het Colosseum.

Ontmoeting met de paus
Er is een speciale reservering voor de groep gemaakt in het Vaticaan. Hierdoor hoeven de gasten niet in de rij te staan, maar kunnen ze zo naar binnen lopen. Onder leiding van een gids wordt er een bezoek gebracht aan het museum, de Sixtijnse Kapel en de Sint Pieter Basiliek.

Pleinen en fonteinen van Rome
Onder begeleiding van een gids gaan de deelnemers een wandeling maken langs de beroemde pleinen en fonteinen van Rome zoals Piazza Navona, Piazza di Spagna en de Trevi Fontein. Deze wandeling eindigt in een van de oudste cafés van Rome. Hier wordt een luxe koffie met allerlei lekkers geserveerd.

Voor de innerlijke mens wordt tijdens deze incentive goed gezorgd. Een mix van tongstrelende diners en bijzondere dinerlocaties maken deze reis een culinair feest!

Tijd ter vrije besteding
Naast het programma is er voldoende tijd om lekker te slenteren door de straatjes van de wijk Trastevere, te winkelen, één van de vele musea die de stad rijk is te bezoeken of gewoon even te relaxen in het hotel.

Vrijblijvende offerte ontvangen?
Zoek je een stijlvol en cultureel arrangement voor een gunstige prijs? Vraag dan gemakkelijk de offerte aan en ontvang snel de uitgebreide programmaomschrijving voor deze incentive naar Italië.

In onze catalogus kan je ook nog een uitgebreid aanbod van andere personeelsreizen door Incentive Direct bekijken.

Zoek je nog wat anders? We maken graag een event dat helemaal aansluit bij jouw speciale wensen. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan!

Algemeen

  • 3-daagse incentivereis
  • Rechtstreekse reis
  • 5* hotel midden in het centrum
  • City tour met golfkarretjes
  • Gereserveerd bezoek Vaticaan
  • Culinair genieten op z’n Italiaans
Inclusief

Programma zoals omschreven incl.:
– rechtstreekse vlucht
– belastingen en heffingen
– overnachting in 5* hotel
– maaltijden
– transfers
– gids
– entreegelden.

Exclusief

– drankjes
– reis/bagageverzekering
– annuleringsverzekering
– uitgaven van persoonlijke
aard

Optioneel

Reisbegeleiding vanuit Nederland. (Bij groepen met meer dan 30 gasten wordt deze optie zeker aangeraden.)