• Beschrijving
 • Inclusief/exclusief
Deze eeuwenoude metropool vormt een combinatie van kunst, chaos, architectuur, mode, geschiedenis. Wie kent niet de beroemde Trevi fontein, de Spaanse trappen, het Pantheon, Colosseum en Vaticaanstad? Maar Rome is meer!

Bike-off Roma
Al fietsend komen de gasten de eerste monumenten van deze eeuwige stad tegen, zoals de thermen van Caracalla, het Circus Maximus en het Colosseum. De deelnemers zullen onder begeleiding van een gids wandelen over het levendige plein Campo di Fiori, waar het Romeinse nachtleven zich afspeelt. Er zijn vele gezellige wijnbarretjes die om het plein liggen.

Hilarische stadsrally
De deelnemers worden in teams verdeeld voor een rally door de stad, geïnspireerd op het Bernini Mysterie. De teams moeten proberen om de kardinalen het leven te redden aan de hand van een roadbook en aanwijzingen van lokale gidsen in de stad.

‘Over de rivier’
Ook brengen de gasten een bezoek aan Trastevere, de kleurrijkste en meest interessante wijk van Rome en tevens een van de oudste wijken van de stad. De laatste jaren is de wijk uitgegroeid tot de meest hippe wijk van Rome met ateliers, winkeltjes en vele gezellige cafés. Dit is ook de plek waar het nachtleven zich afspeelt.

Wijn, salami en olijven
De gasten brengen een bezoek aan een prachtige Italiaanse villa, annex wijnboerderij. De villa wordt omgeven door wijngaarden en olijfbomen. Deze dag biedt een combinatie van bezoek aan de wijnkelders en wijnen proeven evenals het proeven van heerlijke salami’s, hammen en kazen. De gasten gaan tevens in de binnenplaats aan de slag om hun eigen tradionele pizza te bereiden voor het diner.

De gasten dineren in een restaurant op de Via Appia, de weg die de Romeinen meer dan 2000 jaar geleden hebben aangelegd. En er wordt gedineerd in een restaurant dat op een fantastische manier de sfeer van Trastevere weergeeft. Er is muziek en entertainment. Vaak groeit een bezoekje uit tot een groot feest.

Vrijblijvende offerte?
Wil je een duidelijke offerte met uitgebreide reisomschrijving, vraag deze dan gemakkelijk en snel aan!

In onze catalogus kan je ook nog een uitgebreid aanbod van andere personeelsreizen door Incentive Direct bekijken.

Zoek je nog wat anders? We maken graag een event dat helemaal aansluit bij jouw speciale wensen. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan!

Algemeen

 • 3-daagse incentivereis
 • 4* hotel in hartje Rome
 • Rechtstreekse vlucht
 • Bernini Mysterie rally
 • Stadstour
 • Italiaans culinair genieten
Inclusief
Programma zoals omschreven incl.:
  – rechtstreekse vlucht
  – belastingen en heffingen
  – overnachting in 4* hotel
  – maaltijden
  – transfers
  – gids
  – entreegelden.
Exclusief

  – drankjes
  – reis/bagageverzekering
  – annuleringsverzekering
  – uitgaven van persoonlijke
  aard.

Optioneel

Reisbegeleiding vanuit Nederland. (Bij groepen met meer dan 30 gasten wordt deze optie zeker aangeraden.)