• Beschrijving
 • Inclusief/exclusief
De incentivereis vindt plaats in het skigebied van Ruka, een prachtig uitgangspunt voor bijzondere activiteiten zoals dineren in Finse lodges, hilarische winter olympics en spectaculaire tochten met snelle sneeuwscooters. De omgeving is sprookjeachtig mooi: bevroren rivieren, uitgestrekte witte wouden, glinsterende ijspegels en de witte stilte…

Heerlijk hotel
Het 4* hotel ligt direct aan de skihelling, nabij de liften. Het beschikt over bars, een nachtclub, sauna’s en diverse sportfaciliteiten.

Pakken aan en sleetje rijden
Na aankomst op de luchthaven krijgen de gasten thermische overalls, sokken en handschoenen uitgereikt. Vervolgens begint de reis meteen echt goed door een transfer naar het hotel in een slee die getrokken wordt door een snowscooter!

Catch the fish!
’s Middags nog staat er een stoere typisch Finse activiteit op het programma: ijsvissen! Er worden wakken gehakt in het dikke ijs en met de juiste Finse vistechniek sla je de meeste vissen aan de haak. Een mooi verhaal voor het thuisfront.

Met speciale sneeuwschoenen wordt een prachtige wandeling gemaakt door het winterse wonderland. Onder begeleiding van een professionele gids natuurlijk.

Gas erop!
Ook staat er een indrukwekkende, 4 uur durende, snowscootertocht op het incentivereisprogramma. Na de instructie mogen de deelnemers zelf de mogelijkheden van de moderne krachtige machines beproeven.

Blaffende honden
Een husky farm met honderden Siberische husky’s is ook een van de hoogtepunten. Er wordt een uitgebreide uitleg gegeven over deze prachtige dieren, hun training en hoe zij ingezet worden als vervoersmiddel. De gasten mogen ook zelf een kort parcours proberen te rijden op de slede.

Vrije tijd
Er is vrije tijd ingepland die gebruikt kan worden om te gaan skiën of snowboarden op de 29 afdalingen in de regio. Zowel beginners als gevorderden zullen zich goed vermaken. Wie niet van skiën houdt kan heerlijk ontspannen in een van de sauna’s.

Overtuigd?
Bent u geïnteresseerd in deze incentivereizen vraag dan gemakkelijk een offerte aan.

In onze catalogus kan je ook nog een uitgebreid aanbod van andere personeelsreizen door Incentive Direct bekijken.

Zoek je nog wat anders? We maken graag een event dat helemaal aansluit bij jouw speciale wensen. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan!

Algemeen

 • 3-daagse incentivereis
 • 4* hotel
 • traditionele welkomstceremonie
 • sneeuwscooter tour
 • bezoek aan huskyfarm
 • husky slederijden
 • themafeest
Inclusief

Programma zoals omschreven incl.:

  – Vlucht Amsterdam –
  Kuusamo via Helsinki
  – belastingen en heffingen
  – overnachting in 4* hotel
  – maaltijden
  – transfers
  – gids
  – entreegelden.
Exclusief
  – drankjes
  – reisverzekering
  – annuleringsverzekering
  – uitgaven van persoonlijke
  aard
Optioneel
Reisbegeleiding vanuit Nederland. (Bij groepen met meer dan 30 gasten wordt tourleading zeker aangeraden.)