• Beschrijving
 • Inclusief/exclusief

Een teambuilding programma in de Ardennen in de omgeving van het plaatsje Coo, waar naast gezelligheid ook spanning, sportiviteit, gezond verstand en samenwerking aan bod komen! De teams worden tijdens de gehele game ondersteund door GPS en Mobiel Internet. Met behulp van de telefoon kunnen de cases worden gelezen en antwoorden worden gegeven. De teams bevinden zich allemaal ergens in de prachtige Ardennen, omgeving Coo, en kunnen via de Mobiele Internetsite continu zien hoe ze ervoor staan… Hierdoor ontstaat beleving, spanning en de absolute wil om te winnen! De deelnemers overnachten in een luxe 4-sterren hotel en zullen op de tweede dag genieten van de thermen van het hotel.

Incentivereis programma
Deze tweedaagse teambuilding zal uw team op speelse wijze dichter bij elkaar brengen. Een ruig begin met een uiterst comfortabel einde! Zo zal de eerste dag bestaan uit een gps-tocht door de wilde natuur waar de deelnemers heuvels, rotsen, modder, moeras, bos en water zullen trotseren. De nacht wordt doorgebracht in een zeer comfortabel hotel. Optioneel kunnen ze de tweede dag genieten in de luxe thermen van het hotel om bij te kunnen komen van de geleverde inspanning.

Het evenemententerrein bevindt zich op slechts een uur rijden vanaf Maastricht, dit maakt het mogelijk het programma vroeg in de ochtend te starten. Er is immers weinig tijd, dus deze benutten we optimaal! De deelnemers worden uitgerust met een gps-navigatiesysteem waarmee ze zelf hun weg door de natuur moeten gaan uitpuzzelen. De tocht brengt ze langs diverse touwbruggen, zodat ze met droge voeten het water over kunnen steken. Tenminste… als het evenwicht wordt bewaard. Op een ander punt zullen ze misschien wel zelf de rivier moeten doorwaden. Met het vlotbouwen is de nodige samenwerking vereist om tot een waterbestendig vlot te komen. Extra Special Tasks zijn: tokkelen vanaf 30 meter hoogte over de rivier en boogschieten. De tocht kan zeer gemakkelijk afgestemd worden op het niveau van de deelnemers.

Aan het eind van de dag gaan de deelnemers op eigen gelegenheid naar het hotel in Spa waar ze zich kunnen opfrissen. Hierna worden getrakteerd op een heerlijk buffet en hebben ze een informele en gezellige avond vrij te besteden.

Na het ontbijt kunnen de deelnemers naar de luxe thermen van het hotel gaan. Zo’n 800 vierkante meter binnen en buitenbaden met een honderdtal hydromasserende waterspelen, sauna’s, jacuzzi’s, Turkse stoombaden en ontspanningsruimten met aromatherapie. Er is tevens toegang tot de sauna, Turks stoombad en fitness.

De reis wordt professioneel begeleid. De organisatie is doorgelicht door de VeBON op kwaliteit en veiligheid. Een outdoor activiteit met deze certificering garandeert en waarborgt dan ook kwaliteit en veiligheid. Alle begeleiders van de activiteiten zijn ervaren (buiten)sportinstructeurs, meestal met een sportieve opleiding als achtergrond.

Wilt u uw medewerkers verwennen en op actieve wijze dichter bij elkaar brengen? Allicht is dit een geschikt programma! Binnen 24 uur kunnen wij u een uitgebreide offerte en programma bieden.

In onze catalogus kan je ook nog een uitgebreid aanbod van andere bedrijfsuitjes door Incentive Direct bekijken.

Zoek je nog wat anders? We maken graag een event dat helemaal aansluit bij jouw speciale wensen. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan!

Inclusief

  – ontvangst met koffie/thee
  – alle activiteiten
  – professionele begeleiding
  – drankje en candybar tijdens de game
  – lunch
  – borrelhapjes
  – diner
  – bokaal voor winnende team
  – overnachting in 4-sterren hotel
Inclusief
  – ontvangst met koffie/thee
  – alle activiteiten
  – professionele begeleiding
  – drankje en candybar tijdens de game
  – lunch
  – borrelhapjes
  – diner
  – bokaal voor winnende team
  – overnachting in 4-sterren hotel
Exclusief
  – drankjes
  – reis/bagageverzekering
  – annuleringsverzekering
  – uitgaven van persoonlijke
  aard
Optioneel

Reisbegeleiding vanuit Nederland. (Bij groepen met meer dan 30 gasten wordt deze optie zeker aangeraden.)