• Beschrijving
 • Inclusief/exclusief
Zuid-Afrika, de wereld in één land! Het land dat beschikt over nationale parken, wildreservaten, prachtige natuurgebieden, moderne steden, dorpjes met typische Afrikaanse markten en stadjes met een Oudhollandse ambiance en fraaie stranden. Met natuurlijk Kaapstad als één van de mooiste steden ter wereld, geen tijdsverschil, geen taalbarrière, ultieme outdoor mogelijkheden, top restaurants en dat alles voor acceptabele prijzen. Dit alles maakt Zuid-Afrika dé perfecte bestemming voor een incentivereis.

Echt Zuid-Afrika
Het programma is gebaseerd op twee nachten Safari (Kapama River Lodge) gevolgd door twee nachten in Kaapstad (The Table Bay Hotel). Met slechts twee nachten in Kaapstad, zal er zeker geproost worden op de Tafelberg, zullen er wijnproeverijen gedaan worden en zal er een bezoek gebracht worden aan Cape Point Nature Reserve.

Typisch Zuid-Afrika
Op de dag van aankomst zal er een exclusieve Welkom Boma Dinner in de lodge klaar staan. Dit zal typisch Zuid-Afrikaans plaatsvinden rond een kampvuur, waar de gasten genieten van een heerlijk Afrikaans buffet diner en entertainment van een traditioneel Afrikaans koor. Hiervan zal iedereen zeker genoeg energie krijgen om het Zuid-Afrikaanse avontuur van start te laten gaan.

Spot de Big Five
Om de Big Five (leeuw, luipaard, olifant, buffel en neushoorn) van Zuid-Afrika te kunnen spotten, zullen er twee safaritochten zijn inbegrepen. Eén hiervan vindt ’s ochtends plaats, waar de andere ’s middags gedaan zal worden.

Traditioneel Zuid-Afrika
Een ‘Surprise Bush Diner’ zal de laatste avond in Kapama Game Reserve plaatsvinden. Dit is een afgelegen plek is de ‘bush’ waar je wordt ontvangen door een Afrikaanse Marimba band. Traditioneel geklede Afrikaanse vrouwen zullen een demonstratie geven hoe de handen zo goed mogelijk gewassen kunnen worden. Hierna kan er gesmuld worden van een uitgebreid diner. Hoe sluit je een reis beter af dan een magische avond onder de sterren?!

Magische vrije tijd
Naast de activiteiten is er voldoende tijd om vrij te besteden. Hierbij kan er gedacht worden aan een wandeling of kan er gewoon lekker geshopt worden. Ook zijn er diverse bars en eetgelegenheden nabij het hotel.

Wanneer gaan we?
Ben je geïnteresseerd in deze incentivereis vraag dan gemakkelijk een offerte aan.

In onze catalogus kan je ook nog een uitgebreid aanbod van andere personeelsreizen door Incentive Direct bekijken.

Zoek je nog wat anders?
We maken graag een event dat helemaal aansluit bij jouw speciale wensen. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan!

Algemeen

 • 5-daagse top incentive reis
 • rechtstreekse vlucht
 • overnachtingen in een luxe 5* hotel
 • bezoek aan de beruchte Tafelberg
 • bezoeken van Cape Point Nature Reserve
 • het ontdekken van typische Afrikaanse gewoontes
 • ontmoet de Big Five
Inclusief:
  – vluchten
  – vier overnachtingen
  – belastingen en heffingen
  – maaltijden
  – transfers
  – gids
Exclusief:
  – drankjes
  – reis/bagageverzekering
  – annuleringsverzekering
  – fooien
  – uitgaven van
  persoonlijke aard
Optioneel:

Reisbegeleiding vanuit Nederland. Bij groepen met meer dan 30 gasten wordt tourleading zeker aangeraden.