• Beschrijving
 • Inclusief/exclusief
Marrakech is een sprookjesstad. Een authentieke keizerlijke stad waar comfort en mysterieuze Oosterse sferen samengaan. Maak kennis met de kronkelige steegjes vol met winkeltjes, handwerkplaatsen, eethuisjes én het levendige Jemaa el Fna plein met zijn straatartiesten. Neem de prachtige kleuren van Marokko mee naar huis!

Welterusten
De deelnemers aan deze betoverende 4-daagse incentive reis naar Marrakech zullen overnachten in een uitstekend all inclusive resort aan de rand van de stad. Dit resort, gebouwd in de stijl van een Moors paleis is van alle gemakken voorzien. Vanaf de uitkijktoren is het uitzicht op het Atlasgebergte adembenemend.

Stoere jeeptour
Een 4×4 drive is de beste manier om de omgeving van Marrakech te ontdekken. Per jeep met chauffeur vertrekken de gasten richting de Asni vallei in het Hoge Atlas gebergte. Onderweg worden diverse interessante stops gemaakt.

Spannende soukrally
Het gezelschap wandelt naar de ommuurde Medina, de oude stad. Deze Medina heeft honderden overdekte steegjes en straatjes én een van de mooiste souks van de wereld. De souk is een ware belevenis: zoveel geuren, mensen, ezels en kleuren.

De gasten worden verdeeld in teams en aan de hand van een vragenlijst en een roadmap kan een spannende speurtocht door de souks beginnen. Welk team slaagt erin om alle opdrachten uit te voeren, foto’s te nemen en vragen te beantwoorden?

Culinair genieten
Bij het programma is een passende selectie gemaakt van lekkere gerechten op bijzondere locaties. Zo zullen ze dineren in een prachtige riad in het hart van de Medina. Mozaïek vloeren, fresco’s, keramiek servies houtsnijwerk deuren en kruidige geuren zullen de zintuigen van de gasten strelen. Buikdanseressen en muzikanten maken het sprookjesachtige decor tot een onvergetelijke herinnering. Ook wordt er gedineerd in het resort en in een traditioneel huis waar de gasten op grote zachte ‘wegzak’ kussens op de binnenplaats kunnen bijkomen van alle drukte buiten.

Tijd ter vrije besteding
Naast het programma is er voldoende vrijetijd. Zij hoeven zich niet te vervelen want op het resort kunnen er vele sporten beoefend worden zoals tennis, boogschieten, golf, jeu de boules, tafeltennis en volleybal.

Meer informatie?
Deze betoverende en veelzijdige incentivereis is eenvoudig te boeken. Vraag de offerte aan en ontvang deze samen met een uitgebreide programmaomschrijving!

In onze catalogus kan je ook nog een uitgebreid aanbod van andere personeelsreizen door Incentive Direct bekijken.

Zoek je nog wat anders? We maken graag een event dat helemaal aansluit bij jouw speciale wensen. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan!

Algemeen

 • 4-daagse personeelsreis
 • verblijf in prachtig all-inclusive resort
 • jeepsafari naar Atlas gebergte
 • souk-rally
 • o.a. diner met live muziek en buikdanseressen in riad
 • vrije tijd met uitgebreide sportfaciliteiten o.a. golfen, tennissen en boogschieten
Inclusief
Programma zoals omschreven incl.:
  – rechtstreekse vlucht
  – belastingen en heffingen
  – overnachting in luxe
  resort
  – maaltijden
  – transfers
  – gids
  – entreegelden.
Exclusief
  – drankjes
  – reis/bagageverzekering
  – annuleringsverzekering
  – uitgaven van persoonlijke
  aard
Optioneel
Reisbegeleiding vanuit Nederland. (Bij groepen met meer dan 30 gasten wordt deze optie zeker aangeraden.)