• Beschrijving
 • Inclusief/exclusief
Na aankomst op Jomo Kenyatta International Airport vliegt u met kleine vliegtuigjes in 1 uur over de prachtige Rift Vallei naar het hart van de Masai Mara, het beroemdste wildpark van Kenia. Bij landing op de airstrip staan de 4×4’s al klaar om je naar het kamp te brengen. Onderweg zie je ongetwijfeld de eerste dieren.

Het tentenkamp
Tijd om op te frissen in het tentenkamp, te lunchen en te zwemmen in het zwembad. De luxe tenten zijn voorzien van alle gemakken met een volledig uitgeruste badkamer met douche, toilet en veranda. In het hoofdgebouw is een lounge met open haard, diverse zitgedeeltes, bar en restaurant. Verder is er een verfrissend zwembad.

Op safari!
Tegen het einde van de middag is het tijd voor de eerste spannende 4×4 gamedrive waarbij geprobeerd wordt de “Big Five” te vinden: olifant, leeuw, luipaard, neushoorn en buffel. Als u geluk heeft spot je ook de cheeta.

De morgen begint, nog vóór het ontbijt, met een nieuwe boeiende gamedrive. De chauffeur/gids weet precies waar hij het mooiste wild zal aantreffen. De safari wordt gevolgd door een interessant bezoek aan een Masai dorp met lemen hutten.

’s Middags voert een nieuwe gamedrive de groep in 4×4 Landcruisers naar een ander gedeelte van het wildpark. Nog een laatste kans om bijvoorbeeld de witte neushoorn te spotten!

Dinner in the bush
De laatste avond dineert de groep in de bush. Omringd door nachtelijke geluiden wordt exclusief voor de groep een feestelijke barbecue klaargemaakt. Halverwege de avond zorgen de Masai voor een verrassing. Een (gesimuleerde) aanval van echte Masai krijgers laat u op een andere manier kennis maken met de Masai cultuur…

Bushwalk met de Masai
De volgende morgen wordt u met koffie/thee gewekt door uw persoonlijke butler en wordt er na het ontbijt een spannende bushwalk gelopen. In kleinere groepjes gaat men met een Masai krijger op pad om te voet wild te spotten. Naast de Big Five ziet u ook prachtige vogels, bloemen en bomen. Je komt echt ogen tekort. Het is spannend maar niet gevaarlijk en een gewapende ranger gaat mee ter bescherming.

Na het ontbijt transfer naar de airstrip voor de vlucht naar Nairobi. Voordat weer teruggevlogen wordt naar Amsterdam een afscheidsdiner in één van de beste restaurants van Nairobi.

Offerte?
Gefascineerd door de kracht van Kenia en wil je in een perfecte ambiance ontspannen netwerken met uw belangrijkste relaties? Gebruik deze Special Safari Shortbreak en vraag nu gemakkelijk een offerte aan!

In onze catalogus kan je ook nog een uitgebreid aanbod van andere personeelsreizen door Incentive Direct bekijken.

Zoek je nog wat anders? We maken graag een event dat helemaal aansluit bij jouw speciale wensen. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan!

Algemeen

 • 5-daagse safari incentive
 • rechtstreekse vlucht
 • verblijf in luxe tentenkamp
 • 3 gamedrives en 1 bushwalk
Inclusief:

Programma zoals omschreven incl.:

  – rechtstreekse vlucht
  – binnenlandse vlucht
  – belastingen en heffingen
  – overnachtingen
  – maaltijden
  – transfers
  – excursies
  – gidsen
  – entreegelden
  – bijdrage Flying Doctors.
Exclusief:
  – inentingen
  – visum
  – drankjes
  – reis/bagageverzekering
  – annuleringsverzekering
  – fooien
  – uitgaven van
  persoonlijke aard
Optioneel:
  – Reisbegeleiding vanuit
  Nederland.
  – Ontvangst met dans
  en gezang
  – Luchtballon safari
  – Rondvlucht met
  2-dekker vliegtuigje
  – Djembé workshop