Leuk!
Geslaagd!
Gemakkelijk!
Het grootste aanbod events en incentivereizen
  

Home » Nieuws

Vacature Incentive Manager

Vacature Incentive Manager

juli 2019

Bij Incentive Direct is een vacature ontstaan voor de functie van Incentive Manager. Bij ons prachtige en veelzijdige product hoort natuurlijk een representatieve en enthousiaste persoonlijkheid met een passie voor reizen en service verlenen.

Lees verder ›Eventbureaus en incentivebureaus opgelet: boetes voor pakketreis zonder garantiestelling

Eventbureaus en incentivebureaus opgelet: boetes voor pakketreis zonder garantiestellingmaart 2019

De incentivereis is al jaren een onderdeel van de eventbranche. Veel eventbureaus of specifieke incentivebureaus bieden dergelijke reizen aan, op maat, of als arrangement. In de categorie pakketreizen heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) vorig jaar al afgekondigd streng te gaan controleren op nieuwe regels, waarbij een garantiestelling een voorwaarde is. Inmiddels worden pittige boetes uitgereikt.
 
 Lees verder ›Incentive Direct aangesloten bij SGRZ

Incentive Direct aangesloten bij SGRZ

januari 2019

Met ingang van 1 januari 2019 is Incentive Direct aangesloten bij SGRZ. Dit broertje van het bekendere SGR ging in 2018 van start en richt zich op de zakelijke markt van reisaanbieders. Klanten die een reis bij Incentive Direct afnemen genieten daardoor van een solide garantieregeling. 

Lees verder ›Libanon als potientiële incentive bestemming

Libanon als potientiële incentive bestemming

mei 2017

Jaap Maarse: "Ik heb een voorliefde voor bestemmingen met een randje. En Libanon is dus typisch zo'n bestemming. Mijn eerste gedachte toen ik de uitnodiging van het Libanese Ministerie van Toerisme ontving was: Libanon? Nee, echt geen bestemming voor incentivereizen! Dan laat je het nog eens bezinken en slaat je houding om naar: Wat zou het geweldig zijn als ik Libanon en Beiroet zou kunnen aanbieden!"

Lees verder ›Het mag weer: met de hele afdeling naar Cuba!

Het mag weer: met de hele afdeling naar Cuba!februari 2017

In het Financieele Dagblad van 2 weken geleden stond een interessant artikel over de herstellende economie en de gevolgen voor de incentivereizen. In het artikel klinkt weer het optimisme van positief ondernemerschap!

 Lees verder ›De werkkostenregeling (WKR)

De werkkostenregeling (WKR)

december 2016

De in 2015 in werking getreden werkkostenregeling kan invloed hebben op het beschikbare budget voor uw volgende reis of event. Lees daarom verder.

Lees verder ›Incentive Direct gaat verhuizen!

Incentive Direct gaat verhuizen!

juni 2016

Deze week tekende ik het huurcontract voor de inspirerende nieuwe kantoorlocatie waar Incentive Direct per 1 september gehuisvest zal zijn. Met de ligging (bijna) aan het Spaarne is deze nieuwe huisvesting de ideale volgende stap richting het nieuwe Incentive Direct 3.0!

Lees verder ›Vacature incentivereizen binnendienst

Vacature incentivereizen binnendienst

juni 2016

Om de groei van Incentive Direct te ondersteunen is er een vacature ontstaan voor de functie van Medewerker Incentivereizen en Personeelsreizen Binnendienst. Bij het prachtige product Incentivereizen hoort natuurlijk een representatieve en enthousiaste persoonlijkheid met een passie voor reizen en service verlenen. 
DE VACATURE IS INMIDDELS INGEVULD. 

Lees verder ›Bedrijfsuitjes naar Haarlem en Harlem

Bedrijfsuitjes naar Haarlem en Harlemseptember 2015

Het was een grappig moment: ik werkte aan het allereerste bedrijfsuitje in mijn hometown: Haarlem. Een kleinschalig personeelsuitje met de sloep over het Spaarne, twee culturele stops, prosecco en lekker eten onderweg en afsluiten met een goed restaurant aan het Spaarne. Ik realiseerde me toen dat ik de dag er voor nog werkte aan een personeelsuitje naar New York. Met uiteraard een bezoek aan Harlem, de bekende noordelijke punt van Manhattan. Een leuk bruggetje.  Lees verder ›Bedrijven weer meer op pad

Bedrijven weer meer op padjanuari 2014

We weten het, je wordt er mee doodgegooid en toch zijn ze leuk: lijstjes met rankings. Daarom is het bij ons ook inmiddels een traditie geworden om rond de jaarwisseling even terug te kijken op het voorgaande jaar en kort de toekomst in te kijken. Wat zijn de populairste incentivereizen van 2013 geweest en welke trends zien we voor 2014? Samengevat: de positieve berichten over de economie in de media zien we terug in de groeiende interesse voor personeelsreizen.   Lees verder ›Eventmanager in top 5 stressvolle beroepen

Eventmanager in top 5 stressvolle beroependecember 2013

We kwamen een interessant bericht tegen. Interessant in de zin dat wij het een beetje als erkenning voor ons werk voelden. De Amerikaanse vacaturebank CareerCast doet om het jaar een onderzoek naar de meest stressvolle beroepen. Lees hun resultaten hier.  Lees verder ›Nieuw adres voor Incentive Direct

Nieuw adres voor Incentive Direct

september 2013

Incentive Direct is opnieuw verhuisd en wisselt stuivertje met de regionale ING-bank. Het hele team is helemaal blij met het licht en het uitzicht en de nabijheid van het gezellige stadscentrum en een perfect te bereiken parkeergarage op 50 meter.

Het nieuwe adres van Incentive Direct is Wilhelminastraat 12, 2011VM te Haarlem.

Costa Rica & Panama: twee verrassende incentive bestemmingen!

Costa Rica & Panama: twee verrassende incentive bestemmingen!april 2013

Na een comfortabele rechtstreekse vlucht met KLM landen in april een aantal uitverkoren reisspecialisten op de nationale luchthaven van Panama. Na een korte stop was het tijd voor de laatste etape op deze eerste reisdag, namelijk de minder dan één uur durende vlucht naar San Jose, Costa Rica. 
Lees verder ›Incentive Direct naar Riga

Incentive Direct naar Rigajuni 2013

Met grote regelmaat onderzoeken we nieuwe bestemmingen. Incentive bestemmingen waarvan we denken dat ze nieuwe mogelijkheden bieden voor onze personeelsreizen en incentivereizen. Met zoveel mogelijk bijzondere activiteiten, goede service en natuurlijk uitstekende kwaliteit eten. Om die reden vlogen we recent naar Riga, hoofdstad van de Baltische staat Letland en bij ons nog een zwarte vlek op de incentive kaart...  Lees verder ›Studiereis naar Moskou

Studiereis naar Moskoumaart 2013

Zojuist vol nieuwe ideeën teruggekomen uit Moskou! Voor mij een onbekende bestemming dus het was de hoogste tijd om nieuwe inspiratie op te doen. Met een 10-tal incentivereis specialisten dus afgereisd voor een studietrip naar de Russische hoofdstad, bekend van Sovjetunie, KGB, Kremlin, Rode Plein en noem maar op.   Lees verder ›Persbericht: De best verkochte personeelsreizen van 2012

Persbericht: De best verkochte personeelsreizen van 2012

januari 2013

Incentive Direct verstuurde een persbericht met daarin de resultaten van een onderzoek dat de trends inventariseerde in de markt voor personeelsreizen. Lees hier de belangrijkste conclusies.

Lees verder ›Nieuw: ruimtereis als incentive

Nieuw: ruimtereis als incentiveoktober 2012

Mocht u in de gelukkige omstandigheid zijn dat geld geen rol speelt dan is er nu iets zeer spectaculairs op de markt: uw eigen ruimtereis! De technologie heeft letterlijk zo'n vlucht genomen dat het vanaf 2014 mogelijk is om, gezeten naast de piloot, een ruimtereis van bijna een uur te maken.  Lees verder ›Zwitserland voor incentivereizen!

Zwitserland voor incentivereizen!juni 2012

Zwitserland is zo'n bestemming waar je niet als eerste aan denkt bij de keuze van een incentivebestemming maar het land heeft verschrikkelijk veel moois te bieden, zegt men... De hoogste tijd dus om de proef op de som te nemen tijdens de Meeting Trophy 2012 waar Nederland ook met een team (de Dutch Dare Devils) vertegenwoordigd is.  Lees verder ›New York & IJsland...twee absolute WOW incentive bestemmingen!

New York & IJsland...twee absolute WOW incentive bestemmingen!april 2012

April dit jaar reisden 6 reisspecialisten af naar New York, voor sommigen een eerste kennismaking en voor anderen een herreniging met deze bruisende metropool! Na een voorspoedige reis met Icelandair een VIP ontvangst en per limousine naar het trendy W-Hotel direct gelegen aan Ground Zero.  Lees verder ›India onderzoek incentivereizen

India onderzoek incentivereizen

april 2012

Rondom de Great Indian Travel Bazar in Jaipur, India was voor buitenlandse reisorganisaties de mogelijkheid geboden (verder) kennis te maken met een gebied dat zich uitstekend leent voor incentivereizen. Het klassieke rondje New Delhi-Jaipur-Agra-New Delhi heeft namelijk alles wat een incentivereis tot een groot succes kan maken. Indrukwekkende maharadja paleizen, stoere forten, luxe treinen, prachtig gedesignde 5* hotels en natuurlijk het wereldwonder de Taj Mahal.Lees verder ›Eerste lustrum Incentive Direct!

Eerste lustrum Incentive Direct!1 december 2011

Het is al weer 5 jaar geleden dat na een jaar van voorbereiding de website van het toen net opgerichte Incentive Direct helemaal gevuld was met prachtige arrangementen, het kantoor bezet was met de eerste dedicated Incentive Direct specialist en de eigen telefoon permanent bemand werd. Toen nog als het jongere zusje van The house of Performance Improvement.  Lees verder ›Incentive Direct naar nieuwe locatie

Incentive Direct naar nieuwe locatie24 augustus 2011

Nadat onze hoofdhuurder, een makelaardij die zich richtte op het hogere segment, failliet ging moest Incentive Direct op zoek naar een nieuwe kantoorlocatie. Over het algemeen een proces dat veel tijd, focus en geld kost. Gelukkig kon door samenwerking met andere gedupeerde onderhuurders snel en efficiënt geschakeld worden. Al snel viel ons oog op zeer geschikte kantoorruimte aan het Houtplein vlakbij de kop van de Grote Houtstraat. Lees verder ›Studiereis naar hip en betaalbaar Mallorca

Studiereis naar hip en betaalbaar Mallorca8 mei 2011

In de wandelgangen werd er gefluisterd dat Palma de Mallorca dé nieuwe betaalbare hotspot was onder de incentive bestemmingen. Nieuwsgierig namen we dit voorjaar de proef op de som en reisden we af naar het Spaanse eiland. Samen met  80(!) incentivereisprofessionals werden we feestelijk ontvangen in de VIP lounge op de luchthaven, een uitstekende ontvangstlocatie die direct incentive ideeën creëerde.  Lees verder ›Suriname als nieuwe incentivereis bestemming

Suriname als nieuwe incentivereis bestemming

28 maart 2011

Recent bezochten we Suriname om voor onze klanten te kijken of dit voormalige Nederlandse rijksdeel klaar is om incentivegroepen te ontvangen. Een studiereis leidde een groep Nederlandse reisorganisatoren door Paramaribo en door de jungle in het indianengebied in het zuiden van het land. Suriname is momenteel politiek stabiel, de economie trekt aan en... je kan met iedereen gewoon Nederlands spreken. Een goede reden om op onderzoek uit te gaan.

Lees verder ›Persbericht personeelsreizen 2010-2011

Persbericht personeelsreizen 2010-2011

11 januari 2011

Het jaar 2010 liet een voorzichtig herstel zien voor de Nederlandse markt van incentive- en personeelsreizen. Was 2009 nog een jaar met een terugval van maar liefst 40%, afgelopen jaar werden er weer méér reizen verkocht. Dat maakte het online incentivebureau Incentive-Direct.nl uit Haarlem bekend. 

Lees verder ›Incentive Direct SGR-deelnemer!

Incentive Direct SGR-deelnemer!

4 januari 2011

Vroeger werd hier nooit naar gevraagd: SGR-garantie. Daar was toen ook niet heel veel aanleiding voor. Inmiddels zijn we een crisis verder en zijn er diverse reisorganisaties omgevallen. Voor Incentive Direct reden om de sterke financiéle positie zichtbaar te maken door SGR-deelnemer te worden zodat klanten onbezorgd met ons op stap kunnen. Er zijn niet veel incentivereis specialisten die u dit kunnen bieden. Vraag er dus naar vóór u uw personeelsreis boekt!

Lees verder ›Inspectiereis Rome, prachtige bestemming voor incentivereizen!

Inspectiereis Rome, prachtige bestemming voor incentivereizen!

23 november 2010

Rome is echt een geweldige bestemming voor een incentivereis! Dat werd me (opnieuw) duidelijk tijdens een inspectiebezoek afgelopen week. Met het hele bedrijf op rode Vespa's een verrassende tour door de straten van Rome, over het St. Pietersplein en langs het Pantheon. 's Avonds zelf pizza's bakken tijdens een pizza-bak-workshop. Zeer goede basis voor een succesvol incentiveprogramma!

Lees verder ›