Leuk!
Geslaagd!
Gemakkelijk!
Het grootste aanbod events en incentivereizen
Online catalogus

Ook interessant voor u?

Meeting aan de Bosporus: Istanbul Incentive

In de categorie incentive reizen:
Meeting aan de Bosporus: Istanbul Incentive


Benvenuto a Roma! Bedrijfsincentive naar Rome

In de categorie bedrijfsincentive:
Benvenuto a Roma! Bedrijfsincentive naar Rome


IJskoud vergaderen in IJsland

In de categorie vergaderen:
IJskoud vergaderen in IJsland

Uw 3 zekerheden


Meetcentive naar Athene

Hoe werkt Incentive Direct?

Verzekering afsluiten?

Nieuwsbrief

  

Home » overzicht » Meetcentive naar Athene

Meetcentive naar Athene

De stad en de godin Athene vormen een ijzersterk team als het gaat om effectief vergaderen. Pallas Athene, godin van de wijsheid, de wetenschap en de schone kunsten is een bron van inspiratie en de stad zelf zorgt voor culinaire verrassingen en vertier.Algemeen
- 4-daagse vergader incentive
- Luxe 5* hotel
- Rechtstreekse vlucht
- 2 dagdelen vergaderarrangementen
- Diverse tours langs de mooiste culturele bezienswaardigheden
- Culinair genieten op z'n Grieks

Overal waar je maar staat en gaat in Athene zie je de rijke geschiedenis van de stad herleven. Het tegenwoordige Athene is een moderne stad met een romantische setting. Modern, authentiek en een bruisend nachtleven maken Athene tot een bijzondere wereldstad

Incentivereis programma

Tijdens deze 4-daagse vergader-incentive naar Griekenland zullen de deelnemers overnachten in een uitstekend 5-sterren hotel.

Op twee ochtenden is er een vergaderzaal gereserveerd voor de ochtendbijeenkomsten. Tijdens de pauzes wordt er koffie, thee, frisdrank met iets lekkers geserveerd. Rond het middaguur is het tijd voor een uitgebreid lunchbuffet in het hotel, inclusief frisdrank, mineraalwater en koffie of thee.

Een middag zal in het teken staan van de rijke geschiedenis & cultuur van Athene. In een luxe touringcar rijden de gasten langs de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad, zoals de prachtige Academie van Athene met beelden van Apollo en Athena, de Universiteit, de Nationale Bibliotheek en Syntagmaplein. Tegenover het Syntagmaplein ligt het parlementsgebouw met het monument van de onbekende soldaat. Natuurlijk wordt er ook een bezoek gebracht aan het Pan-Athenian Stadion, waar de eerste Olympische spelen werden gehouden na Christus en de imposante Acropolis.

Een andere middag zullen de gasten vertrekken naar Cape Sounion, ongeveer 70 kilometer ten zuidoosten van Athene. Onderweg worden de vestingsteden Glyfada, Vouliagmeni en Varkiz gepasseerd en hebben de gasten een schitterend uitzicht op de Saronische Golf. Cape Sounion bevindt zich op de zuidelijkste punt van Attika, 60 meter boven de Egeïsche zee. Hier ontmoeten de rotsen het kristalheldere water van de Golf. De gasten brengen een bezoek aan de indrukwekkende Tempel van Poseidon, gebouwd om de god van de zee te vereren. Aan het einde van de dag kleurt de zonsondergang de hemel rood en genieten de gasten van het adembenemende uitzicht. Op een heldere dag kunnen ze minstens 7 eilanden zien liggen!

Dit zakelijke arrangement zal uw deelnemers inspireren met Athene haar culturele wijsheden. Vraag vandaag nog de uitgebreide offerte en ontvang de offerte tenzame met het uitgebreide programma van deze vergader-incentive in het bijzondere Athene.

Bent u geïnteresseerd in deze meetcentive vraag dan gemakkelijk een offerte aan.

In onze catalogus kunt u ook nog een uitgebreid aanbod van andere meetcentives door Incentive Direct bekijken.

Maar voor de meest bijzondere incentive bestemmingen nodigen we u graag uit in onze SchatkamerPrijsindicatie

€ 1.398,00 p.p.

Meetcentive naar Athene
Inclusief

Programma zoals omschreven incl.:
- rechtstreekse vlucht
- belastingen en heffingen
- overnachting in 5* hotel
- maaltijden
- transfers
- gids
- entreegelden.

Exclusief

- drankjes
- reisverzekering
- annuleringsverzekering
- uitgaven van persoonlijke
  aard.


Optioneel

Reisbegeleiding vanuit Nederland. (Bij groepen met meer dan 30 gasten wordt deze optie zeker aangeraden)