Leuk!
Geslaagd!
Gemakkelijk!
Het grootste aanbod events en incentivereizen
Online catalogus

Ook interessant voor u?

Sportief vergader arrangement in Maastricht

In de categorie vergaderen:
Sportief vergader arrangement in Maastricht


Incentive op het IJselmeer: actief zeilen, teambuilding

In de categorie bedrijfsuitje:
Incentive op het IJselmeer: actief zeilen, teambuilding


Personeelsuitje: actief vergaderen in Maastricht

In de categorie bedrijfsuitje:
Personeelsuitje: actief vergaderen in Maastricht

Uw 3 zekerheden


Ready for take off? Bedrijfsuitje op Schiphol met meeting

Hoe werkt Incentive Direct?

Verzekering afsluiten?

Nieuwsbrief

  

Home » overzicht » Ready for take off? Bedrijfsuitje op Schiphol met meeting

Ready for take off? Bedrijfsuitje op Schiphol met meeting

Ooit met de gedachte gespeeld om piloot te worden? Vast wel. Een heleboel mensen willen meer weten van dit fascinerende beroep. Na een dagdeel vergaderen staat er een echte vliegles in een flight simulator op het programma. Ervaar wat het ultieme gevoel van vrijheid is. Een spectaculaire en leerzame belevenis. Met Schiphol naast de deur lijkt het allemaal nog veel echter! Alles voor een succesvol bedrijfsuitje.Algemeen
Vergaderen en onspannen in een super de luxe viersterren locatie gelegen op de luchthaven Schiphol op een steenworp afstand van Amsterdam. Vijftien conferentiezalen met de allermodernste voorzieningen staan garant voor een succesvolle meeting. Daarnaast beschikt het hotel over een Welness Center met zwembad, fitness, sauna, solarium en Turks bad. Het à la carte restaurant serveert hoogwaardige culinaire creaties, maar de gasten kunnen ook 24 uur per dag in de 'Sports & Media bar' terecht voor een drankje en een hapje.

Incentivereis programma

De gasten arriveren ’s morgens op eigen gelegenheid in het hotel op Schiphol.

In het hotel is een vergaderzaal gereserveerd voor een ochtendbijeenkomst (09.00 – 13.00 uur). Op de vergadertafels liggen blocnotes, potloden en pepermunt klaar. Gebruik van een standaard beamer of overheadprojector, scherm en flip-over zijn bij de zaalhuur inbegrepen. In de zaal is ook onbeperkt mineraalwater aanwezig. Gedurende de ochtend kunnen de gasten in de foyer ongelimiteerd gebruik maken van koffie en thee.

Tijdens de ochtendpauze staat er een assortiment cake, stroopwafels, Actimel, vers fruit een karaf jus d’orange en appelsap klaar.

Na afloop van de meeting is het tijd voor een uitgebreid lunchbuffet in het restaurant van het hotel, inclusief een ½ fles wijn, water, thee en koffie.

Na de lunch worden er groepen van maximaal 15 personen samengesteld. De eerste groep van 15 personen vertrekt naar de 'basis' voor een 1,5 uur durende vliegles in een flight simulator. Iedereen kan als co-piloot of captain aan de slag. De gasten krijgen vliegles van professionele instructeurs. Eerst is er een briefing over vliegen in het algemeen. Vervolgens gaan de gasten als co-piloot de captain assisteren en worden hun talenten getest. Als captain zijn ze verantwoordelijk voor de passagiers. Daarnaast leren ze instrumenten controleren, hoogte houden, bochten draaien en natuurlijk de perfecte landing maken.

De overige gasten genieten op de eerste verdieping van het hotel van de 'Active Spa' van 800 m2; een weldadige oase met cardio-fitness, zwembad, sauna en Turks stoombad, een weldaad voor lichaam en geest. Badkleding mag, maar is niet verplicht. Gedurende de middag rouleren de groepen en maken alle gasten kennis met de eerste beginselen van het vliegen.

De dag wordt afgesloten met een smakelijke 3-gangen diner inclusief een 1/2 fles wijn, water en een kopje koffie of thee in het restaurant van het hotel. Tijdens het diner passeren alle 'hoogtepunten' van de dag nogmaals de revue.

Na het diner keren de gasten huiswaarts.Prijsindicatie

€ 198,00 p.p.

Ready for take off? Bedrijfsuitje op Schiphol met meeting
Inclusief

Programma zoals omschreven incl.
- vergaderfaciliteiten
- lunch met drankjes
- flightsimulator
- active spa
- diner met drankjes.

 

Exclusief

- BTW
- uitgaven van persoonlijke
  aard zoals drankjes aan
  de bar.