Leuk!
Geslaagd!
Gemakkelijk!
Het grootste aanbod events en incentivereizen
Online catalogus

Ook interessant voor u?

La vita e bella: incentive naar Rome

In de categorie relatiereis:
La vita e bella: incentive naar Rome


Discover Dublin groepsreis

In de categorie personeelsreis:
Discover Dublin groepsreis


Lissabon Beyond Borders: team incentive

In de categorie teambuilding:
Lissabon Beyond Borders: team incentive

Uw 3 zekerheden


Together strong in Athene! Personeelsreis

Hoe werkt Incentive Direct?

Verzekering afsluiten?

Nieuwsbrief

  

Home » overzicht » Together strong in Athene! Personeelsreis

Together strong in Athene! Personeelsreis

De Olympische gedachte 'deelnemen is belangrijker dan winnen' is zeker van toepassing op dit teambuilding arrangement in Athene. De gasten nemen deel aan een grensverleggende Off-Road Challenge en een spannende Griekse Pentathlon, waarbij de samenwerking tussen de teamleden tot de beste resultaten leidt. Uiteraard is er ook tijd om de stad op eigen gelegenheid te verkennen.Algemeen
- 4 daagse teambuilding incentivereis
- Overnachting in luxe 4* hotel
- Rechtstreekse vlucht
- Culinair genieten
- Diverse teambuilding activiteiten als city-pentathlon, terreinrijden
- Athene ontdekken

Overal waar je maar staat en gaat in Athene zie je de rijke geschiedenis van de stad herleven. Het tegenwoordige Athene is een moderne stad met een romantische setting. Modern, audenthiek en een bruizend nachtleven wisselen elkaar af in altijd levendige Athene!

Incentivereis programma

Tijdens deze 4-daagse incentivereis naar Griekenland zullen de deelnemers overnachten in een uitstekend 4-sterren hotel in Athene.

Naast het programma is er voldoende tijd ter vrije besteding om Pláka, de oudste wijk van Athene te kuieren en souvenirs te kopen of om neer te strijken op één van de terrasjes en te nippen aan een zalige ijskoffie. Ook kunt u het levendige uitgaansleven van Athene trotseren.

Uw deelnemers ontvangen met een verfrissende welkomstcocktail bij aankomst in het hotel en er wordt heerlijk gedineerd in een gezellig restaurant in Athene. De Griekse chef-kok Dimitri zorgt voor een smakelijk 3-gangen diner, waarbij kwaliteit en versheid van de producten voorop staan, en dat proef je! De gasten beleven aangename momenten in een ontspannen sfeer.

De gasten worden in teams verdeeld voor een 'Pentathlon'. Pente betekent 'vijf' in het Grieks en 'Athlon' kan worden vertaald met opdracht of sport. Kortom elk team wordt op pad gestuurd met vijf opdrachten en een survival kit. In de stad zijn vijf checkpoints geplaatst, waar de teams zich aan de hand van de opdrachten melden. De route voert langs de belangrijkste highlights van Athene. De teamleden zullen al hun kwaliteiten en kennis moeten bundelen om deze pittige Pentathlon succesvol af te ronden! De Pentatlon eindigt in Pláka. In een échte Griekse taverne genieten de gasten van een heerlijke 3-gangen maaltijd.

Terreinrijden is een belevenis op zich. Off-road rijden is verslavend, de adrenaline sterk voelbaar en het is pure fun. Het verkennen van grenzen van de auto en het verleggen van eigen grenzen, daar draait het om. Na een korte instructie begint het echte werk. Via diverse hindernissen die in moeilijkheidsgraad oplopen leren de gasten de basistechnieken van het rijden op diverse ondergronden. Techniek, vaardigheid en competitieve elementen wisselen elkaar af. Teamspirit is hierbij onontbeerlijk.

Na de laatste overnachting checken de gasten uit. Als een hecht team vol inspiratie vertrekken de gasten weer naar huis. Bent u geïnteresseerd in een uitgebreid programma en een actuele offerte/ beschikbaarheid, vraag snel de offerte aan!

Bent u geïnteresseerd in deze teamreis vraag dan gemakkelijk een offerte aan.

In onze catalogus kunt u ook nog een uitgebreid aanbod van andere teamreizen door Incentive Direct bekijken.

Maar voor de meest bijzondere incentive bestemmingen nodigen we u graag uit in onze SchatkamerPrijsindicatie

€ 1.089,00 p.p.

Together strong in Athene! Personeelsreis
Inclusief

Programma zoals omschreven incl.:
- rechtstreekse vlucht
- belastingen en heffingen
- overnachting in 4* hotel
- maaltijden
- transfers
- gids
- entreegelden.
 

Exclusief

- drankjes
- reisverzekering
- annuleringsverzekering
- uitgaven van persoonlijke
  aard.
 


Optioneel

Reisbegeleiding vanuit Nederland. (Bij groepen met meer dan 30 gasten wordt deze optie zeker aangeraden)