Leuk!
Geslaagd!
Gemakkelijk!
Het grootste aanbod events en incentivereizen
Online catalogus

Ook interessant voor u?

East meets west: exclusieve bedrijfsreis naar Turkije.

In de categorie bedrijfsreizen:
East meets west: exclusieve bedrijfsreis naar Turkije.


The Dublin incentive Dream!

In de categorie relatiereizen:
The Dublin incentive Dream!


Gleneagles: incentive naar de Home of Golf!

In de categorie golf relatiereis:
Gleneagles: incentive naar de Home of Golf!

Uw 3 zekerheden


Exclusieve deallerreis per trein, Schotland.

Hoe werkt Incentive Direct?

Verzekering afsluiten?

Nieuwsbrief

  

Home » overzicht » Exclusieve deallerreis per trein, Schotland.

Exclusieve deallerreis per trein, Schotland.

Beleef Schotland intens tijdens een zeer exclusieve dealerreis door de Scottish Highlands. Met uw eigen luxe trein zullen uw relaties zich pas echt gewaardeerd voelen! Een all-inclusive personeelsreis van hoge klasse!Algemeen
- 3-daagse relatiereis
- rechtstreekse vlucht
- exclusieve treinreis
- bezoek aan Chivas Regal distilleerderij
- bezoek aan Highland Folk Museum
- bezoek aan Rothiemurchus Estate

Deel met uw belangrijkste relaties deze once-in-a-lifetime ervaring, benut de vele plezierige informele netwerkmogelijkheden en profiteer van de extra diepgang in uw samenwerking! De trein beschikt over 16 tweepersoons- en 4 eenpersoonscompartimenten voor maximaal 36 gasten die worden omringd met alle mogelijke luxe en comfort en een zeer persoonlijke service.

In de twee sfeervolle restaurantrijtuigen worden maaltijden van topniveau geserveerd, bereid met verse streekproducten en begeleid door fantastische wijnen. Als gast logeert u in een ruim privé-compartiment met benedenbedden en een badkamer met douche en toilet. Achter aan de trein bevindt zich de zogenaamde Observation Car, een rijtuig met grote ramen, gemakkelijke fauteuils en banken plus een bar (met o.a. 43 soorten whisky waaronder vele single malts) en een open balkon aan de achterzijde, waar u uitkijkt over het voorbijglijdende landschap.

Onderweg wordt gestopt voor excursies onder meer naar kastelen en historische landgoederen waarbij u vaak door de bewoners zelf wordt rondgeleid. Ondanks het vele comfort rijdt de trein ’s nachts niet waardoor uw nachtrust is gegarandeerd.

Incentivereis programma

Vanaf de luchthaven van Edinburgh wordt de groep comfortabel naar het 5* Balmoral Hotel gebracht. In dit stijlvolle hotel wordt een brunch geserveerd en dan is het maar een paar stappen naar Waverly Station waar u opgewacht wordt in de First Class Waiting Lounge. Een doedelzakspeler zorgt voor de muzikale omlijsting bij de trein die, exclusief voor uw groep, al klaarstaat voor vertrek.

De trein rijdt vanaf Waverly Station via Stirling en Gleneagles naar Dalwhinnie waar het Highland Folk Museum wordt bezocht. Aan boord wordt deze eerste avond een informeel diner geseverveerd in de prachtige restauratiewagen. In het gezellige barrijtuig ontmoet de groep daarna een zeer authentieke storyteller die de verhalen over de Schotsen helden tot leven brengt. Hij neemt de gasten mee, terug in de tijd.

De volgende morgen eerst ontbijt aan boord en daarna bezoek per touringcar aan Rothiemurchus Estate, een schitterend landgoed met veel bossen en lochs. De gasten kunnen deelnemen aan het kleiduiven schieten of aan een Highland Safari onder leiding van een natuurgids die alles over de lokale flora en fauna vertelt.

Dan reist de groep per trein weer verder richting Culloden, Inverness langs de Moray-kust naar Keith waar de Strathisla Distillery, bekend van de Chivas Regal, wordt bezocht. Weer aan boord is het tijd voor het diner, formeel, op chique, deze keer! De trein blijft 's nachts staan in Perth.

De laatste morgen rijdt de trein over de grote Forth Railway Bridge terug naar Edinburgh Waverly Station waar de de treinreis rond 9:45 uur eindigt.

Daarna zijn er diverse opties voor vrije tijd in Edinburgh en terugvluchten.

Let op! Deze exclusieve trein rijdt in de periode mei - oktober.

Door het all-inclusive karakter van dit programma weet u op voorhand precies wat uw totale kosten worden! 

Bent u geïnteresseerd in deze relatiereis vraag dan gemakkelijk een offerte aan.

In onze catalogus kunt u ook nog een uitgebreid aanbod van andere relatiereizen door Incentive Direct bekijken.

Maar voor de meest bijzondere incentive bestemmingen nodigen we u graag uit in onze SchatkamerPrijsindicatie

€ 2.900,00 p.p.

Exclusieve deallerreis per trein, Schotland.
Inclusief

Programma zoals omschreven incl.:
- rechtstreekse vlucht
- belastingen en heffingen
- 3-daags programma in
  en buiten de trein
- maaltijden
- drankjes tijdens het vaste
  programma
- transfers.
 

Exclusief

- reis/bagageverzekering
- annuleringsverzekering
- uitgaven van persoonlijke
  aard.