Leuk!
Geslaagd!
Gemakkelijk!
Het grootste aanbod events en incentivereizen
Online catalogus

Uw 3 zekerheden


Personeelsuitjes naar IJsland

Hoe werkt Incentive Direct?

Verzekering afsluiten?

Nieuwsbrief

  

Home » overzicht » Personeelsuitjes naar IJsland

Personeelsuitjes naar IJsland

IJsland, het land van de natuur, de geisers en natuurlijk niet te vergeten: de Blue Lagoon. De pérfecte combi voor een onvergetelijk personeelsuitje naar IJsland. Walvissen spotten, met superjeeps de gletsjer op of het nachtleven van Reykjavik ontdekken, niets is te gek. Voor elke leeftijd is er wel wat. Dit maak je natuurlijk maar één keer mee in je leven; personeelsuitjes naar IJsland!Incentivereis programma

Bekijk nu één van onze voorbeeldreizen naar IJsland om te zien wat voor mogelijkheden er zijn. Alle reizen kunnen gecombineerd of aangepast worden naar jullie wensen. Geen zorgen, uiteindelijk ontwikkelen we samen het perfecte personeelsuitje die compleet voldoet aan jullie ideeën.

 
Tegen een zeer scherpe prijs en geheel vrijblijvend gaan wij graag voor jullie aan de slag met het maken van een uitgebreide offerte. Interesse? Vraag dan nu een offerte aan. Prijsindicatie

€ 1.500,00 p.p.

Personeelsuitjes naar IJsland
Inclusief

In ieder personeelsuitje naar IJsland zijn bij ons transport, transfers, hotel, maaltijden en activiteiten inbegrepen, tenzij anders afgesproken.

 

Exclusief

Niet inbegrepen zijn fooien en persoonlijke uitgaven.   


Optioneel

Op zoek naar een personeelsuitje waar het ongetwijfeld een stuk warmer is? Dan hebben we ook keuze uit een heleboel andere bestemmingen: