Leuk!
Geslaagd!
Gemakkelijk!
Het grootste aanbod events en incentivereizen
Online catalogus

Ook interessant voor u?

Exclusief Marrakech: mystieke incentivereis vol actie

In de categorie incentive reizen:
Exclusief Marrakech: mystieke incentivereis vol actie


Spannende personeelsreis naar Andalusie

In de categorie motivatiereis:
Spannende personeelsreis naar Andalusie


Benvenuto a Roma! Bedrijfsincentive naar Rome

In de categorie bedrijfsincentive:
Benvenuto a Roma! Bedrijfsincentive naar Rome

Uw 3 zekerheden


Marrakech Moves! Personeelsuitje

Hoe werkt Incentive Direct?

Verzekering afsluiten?

Nieuwsbrief

  

Home » overzicht » Marrakech Moves! Personeelsuitje

Marrakech Moves! Personeelsuitje

Deze reis staat bol van de activiteiten. De gasten verkennen op verschillende vervoersmiddelen de omgeving van Marrakech, hebben volop gelegenheid tot sporten en beleven een spannende speurtocht door een van de levendigste souks ter wereld!Algemeen
- 4 daagse incentive reis
- all-inclusive resort in het centrum
- souk speurtocht
- quad tour door Atlasgebergte
- tocht door Palmentuin met gids
- dromedaris rijden
- bezoek aan de Medina
- diner in riad
- vermakelijk eindfeest

Marrakech is een sprookjesstad. Het is een van de best bewaarde Middeleeuwse steden van Noord Afrika. Maak kennis met de kronkelige steegjes vol met winkeltjes, handwerkplaatsen, eethuisjes én het levendige Jemaa el Fna plein met zijn straatartiesten. Kortom neem de prachtige kleuren van Marokko mee naar huis!

Incentivereis programma

De deelnemers gaan richting het Atlasgebergte voor een avontuurlijke tocht per quad. Deze gemotoriseerde vierwielers staan garant voor fun en adrenaline! Na deze spannende activiteit drinken de gasten een kopje thee bij een lokale berberfamilie. De ochtend wordt afgesloten met een ontspannende, doch uitdagende wandeling door de vallei.

Onderleiding van een gids maken de gasten een tocht door de eeuwenoude palmentuin van Marrakech. Aan het einde van de dag staat er een uitdagend vervoersmiddel klaar, namelijk een dromedaris! Op de rug van ‘het schip van de woestijn’ vertrekken de gasten naar een bijzondere plek waar een lekker drankje wordt geschonken.

Het gezelschap bezoekt te voet de ommuurde Medina, de oude stad. Deze Medina heeft honderden overdekte steegjes en straatjes én één van de mooiste souks van de wereld. De souk is een ware belevenis: bizar veel ezels, mensen, geuren en kleuren.

De gasten worden verdeeld in teams. Aan de hand van een vragenlijst en een roadmap kan een spannende speurtocht door de souks beginnen. Welk team slaagt erin om alle opdrachten uit te voeren, foto’s te nemen en vragen te beantwoorden?

Op culinair gebied beleven de deelnemers grote variatie. Zo wordt er gegeten in een fraaie riad: een traditioneel Marokkaans huis, waar een typisch Marokkaanse lunch wordt geserveerd. Ook dineren de gasten in berbertenten ingericht met Marokkaanse kleden, kaarsen, bloemen en zitkussens.

Voor het afscheidsdiner wordt er een wervelende show verzorgd: muzikanten uit het Atlasgebergte en buikdanseressen treden op, terwijl de gasten genieten van de plaatselijke specialiteiten. Een afsluitende paardenshow lijkt uit de wonderlamp van Alladin getoverd te zijn. Verder genieten de gasten van een gezamenlijk aperitief in de bar voordat ze zich naar een restaurant begeven waar ze de keuze hebben uit heerlijkste gerechten.

Er is een dagdeel ter vrije besteding. De gasten zullen zich zeker niet vervelen, want in hetresort kunnen vele soorten sport beoefend worden: tennis, boogschieten, golf maar ook  danslessen en volleybal. Gasten die ’s avonds nog niet moe zijn kunnen naar de discotheek gaan waar tot diep in de nacht gefeest kan worden.

Bent u geïnteresseerd in deze incentivereizen vraag dan gemakkelijk een offerte aan.

In onze catalogus kunt u ook nog een uitgebreid aanbod van andere inspirerende incentivereizen door Incentive Direct bekijken.

Maar voor de meest bijzondere incentive bestemmingen nodigen we u graag uit in onze SchatkamerPrijsindicatie

€ 1.175,00 p.p.

Marrakech Moves! Personeelsuitje
Inclusief

Programma zoals omschreven incl.:
- rechtstreekse vlucht
- belastingen en heffingen
- overnachting in luxe
  resort
- maaltijden
- transfers
- gids
- entreegelden.
 

Exclusief

- drankjes
- reis/bagageverzekering
- annuleringsverzekering
- uitgaven van persoonlijke
   aard.
 


Optioneel

Reisbegeleiding vanuit Nederland. (Bij groepen met meer dan 30 gasten wordt deze optie zeker aangeraden.)