Leuk!
Geslaagd!
Gemakkelijk!
Het grootste aanbod events en incentivereizen
Online catalogus

Ook interessant voor u?

Jubileumreis naar Budapest: van rally tot opera

In de categorie jubileumreis:
Jubileumreis naar Budapest: van rally tot opera


Fun incentive Istanbul: kennismaking met de Orient

In de categorie incentive reizen:
Fun incentive Istanbul: kennismaking met de Orient


Personeelsreis Berlijn: Hot and Happening!

In de categorie incentive reizen:
Personeelsreis Berlijn: Hot and Happening!

Uw 3 zekerheden


Discover Dublin groepsreis

Hoe werkt Incentive Direct?

Verzekering afsluiten?

Nieuwsbrief

  

Home » overzicht » Discover Dublin groepsreis

Discover Dublin groepsreis

In dit programma zit alles voor een ware energie boost, want het is actie van begin tot het eind. Een speurtocht door het centrum van de stad, een muzikale kroegentocht, Keltische spelen, een bezoek aan het beroemde Guiness Storehouse en een onvergetelijke Ierse avond met zang en dans.Algemeen
- 3-daagse incentivereis
- rechtstreekse vlucht
- 4* hotel
- Speciale speurtocht
- Keltische spelen
- Ierse feestavond
- Bezoek aan de Guinness Storehouse

Dublin wordt door de rivier de Liffey in tweeën verdeeld. Het noordelijke deel is een volksbuurt en het zuidelijke deel is het toeristische Dublin, met Victoriaanse gebouwen, musea, winkelstraten en regeringsgebouwen. Dublin is ook de stad van de pubs, waar oude Ierse songs worden gedraaid. Drink eens het bekende donkerbruine Guinness-bier dat zonder schuim wordt geschonken. Als je Dublin hebt gezien ben je meteen verliefd!

Incentivereis programma

De deelnemers aan deze 3-daagse incentivereis naar Dublin zullen overnachten in een uitstekend 4-sterrenhotel in het centrum van Dublin.

De groep wordt opgedeeld in teams voor een speurtocht. Aan de hand van aanwijzigen en grappige vragen maken de gasten kennis met de stad. Het voornaamste doel tijdens tocht is: veel plezier maken!

Er wordt een bezoek gebracht aan de Musical Pub Crawl, de perfecte manier om de muzikale talenten van de Ieren beter te leren kennen. De gasten volgen een groepje muzikanten van de ene naar de andere pub. Overal wordt een typisch Iers lied of stuk muziek ten gehore gebracht en natuurlijk kan er genoten worden van een smakelijk Iers drankje.

Ook wordt er een bezoek gebracht aan een keltische boerderij. Deze kijkt uit op de Glenealy Vallei en het Carrick bos. De gasten welkom geheten door stoere instructeurs in sportieve outfits, onder het genot van koffie of thee met tradionele scones. De groep wordt in teams verdeeld voor Keltische spelen, oude Ierse spelen en boerderij activiteiten, zoals touwtrekken, hooibaal rollen of hoefijzer werpen. Tijdens een picknick lunch wordt bekend gemaakt welk Keltisch team de overwinning heeft behaald!

De deelnemers brengen een bezoek aan het Guinness Storehouse. Het elf verdiepingen tellende Guinness Storehouse is eigenlijk geen museum. Het is eerder een expositie van vakmanschap en kunst, waarbij eigentijds design de leidraad vormt. Het gebouw opzich is al een bezienswaardheid. Neem nu de entree in de vorm van een groot bierglas. De gasten maken kennis met de ingrediënten, de uitvinder en alle stadia van het brouwproces.

Naast het programma is er voldoende tijd over voor het nachtleven of te shoppen.

Culinair worden de deelnemers verwend. Zo dineren de gasten bijvoorbeeld in een grote, met rietendak bedekte pub, aan de voet van de bergen van Dublin. Aan lange banken met tafels en op het podium zorgen entertainers voor een traditionele Ierse avond. Waarbij de gasten uit volle borst mee zullen zingen en een en dansje kunnen wagen.

Wilt u in Ierland met uw team op inspirerende wijze deze incentive beleven? Uw personeel wordt op royale wijze getrakteerd! Via deze website kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen met uitgebreid programma!

Bent u geïnteresseerd in deze groepsreis vraag dan gemakkelijk een offerte aan.

In onze catalogus kunt u ook nog een uitgebreid aanbod van andere groepsreizen door Incentive Direct bekijken.

Maar voor de meest bijzondere incentive bestemmingen nodigen we u graag uit in onze SchatkamerPrijsindicatie

€ 949,00 p.p.

Discover Dublin groepsreis
Inclusief

Programma zoals omschreven incl.:
- rechtstreekse vlucht
- belastingen en heffingen
- overnachting in 4* hotel
- maaltijden
- transfers
- gids
- entreegelden
 

Exclusief

- drankjes
- reis/bagageverzekering
- annuleringsverzekering
- uitgaven van persoonlijke
  aard.
 


Optioneel

Reisbegeleiding vanuit Nederland. (Bij groepen met meer dan 30 gasten wordt deze optie zeker aangeraden.)