Leuk!
Geslaagd!
Gemakkelijk!
Het grootste aanbod events en incentivereizen
Online catalogus

Ook interessant voor u?

Power personeelsreis Bologna

In de categorie bedrijfsbezoek buitenland:
Power personeelsreis Bologna


Zuid-Frankrijk. Stijlvolle cabrio bedrijfsreizen

In de categorie incentive reizen:
Zuid-Frankrijk. Stijlvolle cabrio bedrijfsreizen


Personeelsreis Malta: the island of adventure!

In de categorie personeelsreizen:
Personeelsreis Malta: the island of adventure!

Uw 3 zekerheden


Stijlvolle personeelsreis naar Porto, de hoofdstad van het noorden

Hoe werkt Incentive Direct?

Verzekering afsluiten?

Nieuwsbrief

  

Home » overzicht » Stijlvolle personeelsreis naar Porto, de hoofdstad van het noorden

Stijlvolle personeelsreis naar Porto, de hoofdstad van het noorden

Porto: kleurrijk, bruisend en gezellig! Porto, één van de oudste steden van het land, is na Lissabon en de Algarve de populairste bestemming binnen Portugal met de zes bruggen, Port wijnkelders en de historische wijk Ribeira. Pak de tram naar de monding van de rivier de Douro en maak kennis met de uitstekende stranden, gezellige cafés, indrukwekkende kerken en monumenten.Algemeen

- 3-daagse top personeelsreis!
- rechtstreekse vlucht
- overnachtingen in modern 4* hotel
- zelf wijnmaker voor een dag
- spannend spel 'Discover Porto' 

Incentivereis programma

Bij aankomst in Porto staat er een touringcar klaar om de gasten naar een sfeervol viersterrenhotel te brengen. Na het inchecken in het hotel is het meteen tijd om van een overheerlijk diner in een trendy restaurant te genieten. Diegenen die de slaap nog niet kunnen vatten kunnen op eigen gelegenheid het nachtleven van Porto gaan verkennen. Porto heeft talrijke gezellige cafés en clubs waar men nog een slaapmutsje kan nuttigen.

De volgende dag staat geheel in het teken van wijn. Wijn, natuurlijk erg lekker, maar veel leuker om het zelf te maken! Hiervoor gaat men eerst met een touringcar naar de Dourovallei, om precies te zijn het plaatsje Pinhão. Portboten varen vanuit de Dourovallei af en aan om in Porto de wijnhuizen van nieuwe voorraden te voorzien. September en oktober zijn de belangrijkste maanden van het jaar voor de oogst van de druiven. Men kan zelf oogsten en de druiven fijnstampen. Het maken van wijn is de belangrijkste en het levendigste evenement in de Dourovallei. tussendoor zal er een overheerlijke picknicklunch in de wijngaarden zijn georganiseerd waar je van 'zelfgemaakte' wijn kunt genieten.

Aan het einde van de middag arriveert men weer in Porto. Om de dag in stijl af te sluiten zal er gedineerd worden op een terras met uitzicht over de stad en over de Douro. Na het diner is men helemaal vrij en kan men op eigen gelegenheid een leuke bar of club bezoeken. Het is zeker de moeite waard om het bruisende nachtleven van Porto te verkennen. Het uitgaansleven is er hip en staat garant voor een onvergetelijke avond! Wij adviseren graag in de mogelijkheden.

De laatste, maar zeker niet de minste ochtend van het weekend. Tijd voor wat actie! In twee (of meerdere) teams zal de groep het spel Discovering Porto gaan spelen. In dit spel leert men Porto kennen door de meest legendarische personen. Zij zullen de groep de geheime en onbekende plekken laten zien en de geschiedenis op een leuke manier vertellen. Nadat de uitleg is gegeven en elk team heeft een roadbook met opdrachten ontvangen, is het tijd om op pad te gaan en de mooie stad Porto te leren kennen. Bij verschillende checkpoints moeten er vragen beantwoord worden en opdrachten uitgevoerd worden. Lukt het je of lukt het je niet? zo niet, staat er een serieuze straf te wachten... Plezier en hilariteit gegarandeerd!

De afscheidslunch vindt plaats in een trendy restaurant op het strand. Alleen de locatie is al adembenemend mooi. Helaas is de tijd aangebroken om afscheid te nemen van een geweldige personeelsreis naar Porto. Nog druk napratend over een geslaagde personeelsreis stapt men in de gereedstaande touringcars van waar de vlucht terugkeert naar Nederland.

Bent u geïnteresseerd in deze personeelsreis vraag dan gemakkelijk een offerte aan.

In onze catalogus kunt u ook nog een uitgebreid aanbod van andere professioneel georganiseerde personeelsreizen door Incentive Direct bekijken.

Maar voor de meest bijzondere incentive bestemmingen nodigen we u graag uit in onze SchatkamerPrijsindicatie

€ 875,00 p.p.

Stijlvolle personeelsreis naar Porto, de hoofdstad van het noorden
Inclusief

Programma zoals omschreven incl.:
- rechtstreekse vlucht
- belastingen en heffingen
- 2 overnachtingen in 4* hotel
- maaltijden en drankjes
- transfers
- gids
- entreegelden
 

Exclusief

Programma zoals omschreven excl.:
- overige drankjes
- reis/bagageverzekering
- annuleringsverzekering
- fooien
- uitgaven van
persoonlijke aard


Optioneel

Reisbegeleiding vanuit Nederland. Bij groepen met meer dan 30 gasten wordt tourleading zeker aangeraden.