Leuk!
Geslaagd!
Gemakkelijk!
Het grootste aanbod events en incentivereizen
Online catalogus

Ook interessant voor u?

Dubai Special Golddigger incentivereis!

In de categorie incentive reizen:
Dubai Special Golddigger incentivereis!


Iceland Incentive Special!

In de categorie incentive reizen:
Iceland Incentive Special!


East meets west: exclusieve bedrijfsreis naar Turkije.

In de categorie bedrijfsreizen:
East meets west: exclusieve bedrijfsreis naar Turkije.

Uw 3 zekerheden


The Best of New York! Veelzijdige relatiereis naar The Big Apple!

Hoe werkt Incentive Direct?

Verzekering afsluiten?

Nieuwsbrief

  

Home » overzicht » The Best of New York! Veelzijdige relatiereis naar The Big Apple!

The Best of New York! Veelzijdige relatiereis naar The Big Apple!

Compleet verzorgde 4-daagse reis naar het indrukwekkende New York. Overnachten in een fantastisch 4-sterrenhotel, een rondvaart om Manhattan, een geweldige musical beleven, dineren op legendarische plekken en een fietstocht door het beroemdste park ter wereld: Central Park! Welcome to the Big Apple!Algemeen
- 4 daags bedrijfsuitje
- rechtstreekse vlucht
- 4* hotel
- rondvaart om Manhattan
- bezoek aan musical
- fietsen door Central Park
- bijzonder dineren en lunchen

In New York City vindt men van bijna ieder plekje op de wereld wel iets bijzonders. Het is een ware smeltkroes van culturen en hierdoor bruisend en bijzonder kleurrijk. Haar bijnaam The City That Never Sleeps is niet voor niets. In deze ‘wakkere’ stad waar het dag- en nachtritme geruisloos in elkaar over gaat, is slapen werkelijk zonde van de tijd!

Incentivereis programma

Een tocht per watertaxi om Manhattan. Met haar indrukwekkende skyline vol wolkenkrabbers biedt deze tocht een uniek uitzicht vanaf het water op het Vrijheidsbeeld, Ellis Island, South Street Seaport en de Brooklyn Bridge met aansluitend een lunch met uitzicht over South Street Seaport. Er is genoeg vrije tijd om deze stad zelf te ontdekken. Wordt het shop-till-you-drop in de Hot & Happening wijk Soho, window shoppen op 5th Avenue, koffie drinken in één van de vele Starbucks of een bezoek aan Ground Zero of Time Square?

Dineren in een gezellig restaurant in Rockefeller Center. Door de ligging van dit restaurant op één van de meest legendarische locaties van New York is dit een ware Hot Spot! In dit casual restaurant kunnen de gasten zelf bekijken hoe de koks hun fantasierijke gerechten klaarmaken. De gerechten zijn bijna allemaal afkomstig uit de moderne Amerikaanse keuken. Optioneel kan deze dag afgesloten worden met een bezoek aan het verbluffende Top Of The Rock. Vanaf de 67e verdieping geniet men van een adembenemend 360 graden uitzicht over deze prachtige verlichte stad. 

De gasten stappen op de fiets in de ‘achtertuin’ van de New Yorkers. Van alle highlights in the Big Apple, is Central Park toch wel dé plek om te bezoeken! Het park is 843 hectare groot, daarom is de fiets dé beste manier om het park te ontdekken. De tocht gaat onder andere over historische bruggen, langs prachtige standbeelden, het Jacqueline Kennedy Onassis meer, Strawberry Fields en het openlucht theater. De tour duurt ongeveer twee uur en is onder begeleiding van een gids.

De Broadway spotlights wachten op de gasten! Geheel in stijl van de musical dineert men in het Thalia Restaurant. Het kleurrijke interieur brengt iedereen alvast in de theatersfeer. De gasten lopen na afloop naar het theater voor het hoogtepunt van de avond, een Broadway Show! Er zijn zoveel musical te bewonderen zoals Billy Elliot, Chicago, Grease, Hairspray, Mamma Mia ect. De keuze is aan u! Na afloop is het zeker de moeite waard om het bruisende nachtleven van New York te verkennen. In deze trendy stad weten ze goed hoe je een feestje moet bouwen. Het uitgaansleven is hip en staat garant voor een avond lol! Swing the night away...

De afscheidslunch vindt plaats in één van de meest beroemde restaurants van Manhattan. De romantische locatie, het uitzicht, de heerlijke gerechten en wijnen zorgen voor een ervaring de deelnemers niet snel zullen vergeten!

 

Bent u geïnteresseerd in deze personeelsreis vraag dan gemakkelijk een offerte aan.

In onze catalogus kunt u ook nog een uitgebreid aanbod van exclusieve incentivereizen door Incentive Direct bekijken.

Maar voor de meest bijzondere incentive bestemmingen nodigen we u graag uit in onze SchatkamerPrijsindicatie

€ 1.695,00 p.p.

The Best of New York! Veelzijdige relatiereis naar The Big Apple!
Inclusief

programma zoals omschreven incl.
- 2 x overnachting in 
  4* hotel
- rechtstreekse vlucht
- belastingen en heffingen
- maaltijden
- transfers
- excursies
- gids
- entreegelden.
 

Exclusief

- BTW
- drankjes
- reis/bagageverzekering
- annuleringsverzekering
- uitgaven van
  persoonlijke aard.
 


Optioneel

Reisbegeleiding vanuit Nederland. (Bij groepen met meer dan 30 gasten wordt tourleading zeker aangeraden.)