Leuk!
Geslaagd!
Gemakkelijk!
Het grootste aanbod events en incentivereizen
Online catalogus

Ook interessant voor u?

Exclusieve incentive reis naar Malta

In de categorie relatiereis:
Exclusieve incentive reis naar Malta


Meetcentive naar Athene

In de categorie vergaderen:
Meetcentive naar Athene


Londen: culturele incentive reis met stijl

In de categorie incentive reizen:
Londen: culturele incentive reis met stijl

Uw 3 zekerheden


Impressive personeelsreis naar Israel

Hoe werkt Incentive Direct?

Verzekering afsluiten?

Nieuwsbrief

  

Home » overzicht » Impressive personeelsreis naar Israel

Impressive personeelsreis naar Israel

Cultuur opsnuiven in Jeruzalem of Tel Aviv, dineren tijdens een fabulous sunset met je voeten in het zand in dé beachclub van Tel Aviv, shop till you drop in de Bazaar of een dansje wagen in een überhippe club in Tel Aviv? Alles is mogelijk tijdens deze driedaagse personeelsreis naar het heilige land Israel.Algemeen
- 3-daagse incentivereis 
- Overnachting in 4* hotel 
- Rechtstreekse vlucht 
- Bezoek oude stad Jeruzalem 
- Hop on bike tour door Jaffa 
- Culinair genieten in top restaurants 

Tel Aviv is de grootste stad van Israël en tevens het culturele en financiële centrum. Tel Aviv wordt vaak vergeten als zonnige strandbestemming. Het nachtleven is hier hipper dan hip. De stad staat vooral bekend als een bron van vrijheid in het Midden-Oosten. Zo heb je hier een geweldig nachtleven, restaurants en winkels van wereldklasse, honderden musea en een prachtig strand! Get ready for Tel Aviv!

Incentivereis programma

De deelnemers aan deze driedaagse incentivereis naar Tel Aviv en Jeruzalem zullen overnachten in een voormalige bioscoop midden in het centrum van Tel Aviv. In dit geweldige designhotel is het filmthema overal terug te vinden zoals filmprojectoren en bioscoopstoelen. In de lobby van het hotel worden klassieke films vertoond.

Na de welkomstcocktail dineren de gasten aan het strand in dé beachclub van Tel Aviv. Terwijl de zon in de zee zakt maken de gasten voor het eerst kennis met de smakelijke Israëlische keuken. Op en top genieten! Na afloop een wandeling over de boulevard terug naar het hotel voor een welverdiende nachtrust.

De volgende dag staat Jeruzalem op het programma. Na aankomst volgt een uitgebreide stadstour langs de vele hoogtepunten van indrukwekkend Jeruzalem, waar elke steen eeuwenoude historie ademt! Men ziet oud Jeruzalem met oa de Olijfberg, Mount Zion, de Via Dolorosa (de Kruisweg van Christus) en het parlementsgebouw Knesseth. In de Joodse wijk wordt uiteraard de indrukwekkende Klaagmuur niet overgeslagen. Na de lunch wordt Yad Vashem bezocht waar de herinnering aan de holocaust op indrukwekkende wijze levend wordt gehouden. Na afloop is er natuurlijk nog even tijd om te shoppen in de geweldige bazaar in de oude stad!.

Op de laatste ochtend gaan de gasten fietsen door Jaffa.  Een bezoek aan Jaffa is een must! Deze oude havenstad in Israël is tegenwoordig een schilderachtig voorstadje waar vele kunstenaars zijn gevestigd. Naast de vele ateliers en galeries tref je er ook een grote overdekte rommelmarkt die je zeker niet mag missen! Na de fietstocht is het tijd voor de afscheidslunch bij het legendarische en zeer gezellige koshere restaurant Dr. Shakshaku, gelegen in het hart van de vlooienmarkt.

De beste reistijd naar Israel is van maart t/m mei en in september/oktober.

Bent u geïnteresseerd in deze incentivereis vraag dan gemakkelijk een offerte aan.

In onze catalogus kunt u ook nog een uitgebreid aanbod van andere incentivereizen door Incentive Direct bekijken.

Maar voor de meest bijzondere incentive bestemmingen nodigen we u graag uit in onze SchatkamerPrijsindicatie

€ 1.095,00 p.p.

Impressive personeelsreis naar Israel
Inclusief

Programma zoals omschreven incl.:
- vlucht
- belastingen en heffingen
- 2x overnachting
- maaltijden en drankjes
- transfers
- gids
- entreegelden
 

Exclusief

- reis/bagageverzekering
- annuleringsverzekering
- fooien
- uitgaven van
  persoonlijke aard