Leuk!
Geslaagd!
Gemakkelijk!
Het grootste aanbod events en incentivereizen
Online catalogus

Ook interessant voor u?

IJskoud vergaderen in IJsland

In de categorie vergaderen:
IJskoud vergaderen in IJsland


Bedrijfsreis Dublin Business Pleasure

In de categorie vergaderen:
Bedrijfsreis Dublin Business Pleasure


Malta Meetings, een vergader incentive!

In de categorie incentive reizen:
Malta Meetings, een vergader incentive!

Uw 3 zekerheden


Meeting aan de Bosporus: Istanbul Incentive

Hoe werkt Incentive Direct?

Verzekering afsluiten?

Nieuwsbrief

  

Home » overzicht » Meeting aan de Bosporus: Istanbul Incentive

Meeting aan de Bosporus: Istanbul Incentive

Een zakelijke meeting afgewisseld met alle aangename verrassingen die Istanbul te bieden heeft; hoogstaande culturele uitstapjes, een ontspannende boottocht op de Bosporus, en het proeven van Turkse specialiteiten zoals kebab, mezze en Efes bier. Succes verzekerd!Algemeen
- 4-daagse incentive reis
- rechtstreekse vlucht
- subliem 4 * hotel
- business programma in het luxe hotel
- highlights citytrip door Istanbul 

Ontdek de Turkse gebruiken en tradities ‘Exotisch, intrigerend en adembenemend’ zijn wellicht de beste woorden om een verblijf in de metropool Istanbul te omschrijven. Deze stad vol tegenstellingen ligt letterlijk op de grens van ‘east meets west’, die wordt gescheiden door de rivier de Bosporus.

Incentivereis programma

Deze 4-daagse incentivereis biedt u en uw collega’s of relaties de mogelijkheid om vorstelijk van uw werk te genieten. De activiteiten zijn zodanig samengesteld dat deze een gunstige invloed zullen hebben op het op het businessprogramma. De gasten overnachten in een uitstekend 4-sterren hotel. Een culturele, luxe en diverse incentive voor de moderne zakenman en -vrouw.

Een hele dag is er een vergaderzaal gereserveerd in het hotel voor het businessprogramma (09.00 – 18.00 uur). Dit programma is compleet verzorgd inclusief koffie, thee en uitgebreide lunch.

Na afloop van dit zakelijke programma worden de gasten in de watten gelegd met een heerlijke tocht op het water, met uitzicht op de exotische skyline van Istanbul. Op het dek maken de gasten kennis met één van de oudste en diepgewortelde tradities in Turkije de nargile, oftewel de waterpijp.

Het is tijd om het centrum van Istanbul te verkennen. Onder begeleiding van een gids wordt een bezoek gebracht aan de highlights van de stad, zoals de Hippodroom, de Blauwe Moskee en het Topkapi Paleis. De stadstour eindigt in een prachtig Ottomaans herenhuis waar met name in de zomer de tuin een must is om te zien. Op tafel zal een heerlijk verzorgde lichte Turkse lunch klaarstaan.

Ook zullen de gasten een wandeling maken naar de gezellige wijk  Pera, waar onderweg een stop gemaakt wordt bij Çiçek Pasaji, waar een Turkse specialiteit genuttigd zal worden

Een middag staat in het teken van de legendarische Grote Bazaar, grootste markt van Istanbul. Een kleurrijk en geurrijk geheel, waar werkelijk alles te koop is!

De gasten zullen tijdens de reis genieten van een diner met traditionele specialiteiten uit Turkije. En een ander diner zullen de gasten met het silhouet van de stad op de achtergrond dineren op het water.

Uw gasten zullen versteld staan van deze combinatie van business meeting en ontspanning die Istanbul biedt. Dit arrangement is gemakkelijk te boeken! Vraag nu snel een offerte aan.

Bent u geïnteresseerd in deze incentivereis met meeting vraag dan gemakkelijk een offerte aan.

In onze catalogus kunt u ook nog een uitgebreid aanbod van andere incentivereizen met meeting door Incentive Direct bekijken.

Maar voor de meest bijzondere incentive bestemmingen nodigen we u graag uit in onze SchatkamerPrijsindicatie

€ 1.074,00 p.p.

Meeting aan de Bosporus: Istanbul Incentive
Inclusief

Programma zoals omschreven incl.:
- rechtstreekse vlucht
- belastingen en heffingen
- overnachting in 4* hotel
- maaltijden
- transfers
- gids
- entreegelden.
 

Exclusief

- drankjes
- reis/bagageverzekering
- annuleringsverzekering
- uitgaven van persoonlijke
  aard.
 


Optioneel

Reisbegeleiding vanuit Nederland. (Bij groepen met meer dan 30 gasten wordt tourleading zeker aangeraden.)