Leuk!
Geslaagd!
Gemakkelijk!
Het grootste aanbod events en incentivereizen
Online catalogus

Ook interessant voor u?

The Dublin incentive Dream!

In de categorie relatiereizen:
The Dublin incentive Dream!


Incentivereis naar Lapland: een topreis!

In de categorie incentive reizen:
Incentivereis naar Lapland: een topreis!


Winter incentive experience in Oslo

In de categorie oslo incentive:
Winter incentive experience in Oslo

Uw 3 zekerheden


Iceland Incentive Special!

Hoe werkt Incentive Direct?

Verzekering afsluiten?

Nieuwsbrief

  

Home » overzicht » Iceland Incentive Special!

Iceland Incentive Special!

Het spectaculaire en avontuurlijke landschap van IJsland maakt het tot een must-see bestemming. Deze incentive reis is 4 dagen lang gegarandeerd fun, teambuilding, uitgaan, actie en genieten.Algemeen
- 4-daagse incentivereis
- rechtstreekse vlucht
- 4* hotel in het centrum van Reykjavik
- Golden Circle excursie per Jeep
- ontspannen in de Blue Lagoon
- snowscooter tour
- paardrijden op IJslandse paarden
- kiten en blokarten
- bijzonder dineren

IJsland is een land vol met oerkrachten en grote mysteries: geisers, warmwaterbronnen, gletsjers, lavawoestijnen, watervallen, fjorden, vulkanen, sneeuw, bergen, walvissen en de middernachtzon. Het harde en ruige decor van het landschap vormt een schril contrast met de vriendelijke IJslanders. IJsland bezoeken is je overgeven aan de elementen: (heet) water, ijs, sneeuw en wind zorgen er voor dat je weer met beide benen helemaal op de grond komt.

Incentivereis programma

Met super jeeps wordt een hele dag lang de "Golden Circle" ontdekt. De eerste stop in het Nationale Park Thingvellir. Deze unieke plek staat op de wereld erfgoedlijst van UNESCO en is een bijzondere beleving op zich. Daarna door naar het grote heetwaterbronnen gebied. Hier bevindt zich de actieve bron, de Strokkur. Iedere 5 minuten spuit deze bron kokendheet water maar liefst 30 meter de lucht in! Ook de Gullfoss mag niet aan de tocht ontbreken. Dit is één van de meest indrukwekkende watervallen van Europa. Duizenden tonnen ijswater kletteren majestueus naar beneden in een diepe kloof.

De deelnemers gaan naar de Blue Lagoon, de beroemdste natuurlijke warme bron van IJsland. Gelegen tussen bijzondere zwarte lavavelden doet het lijken op een ware fantasiewereld. Het blauwe melkachtige water is zeer mineraalrijk en heerlijk warm. Serveersters in ouderwetse badkleding verrassen de gasten met de beroemde ‘Blue Lagoon’ cocktail tijdens het ontspannen in deze betoverde omgeving.

Op de gletsjer staan de snowscooters al te wachten. Voor warme kleding, handschoenen en helmen wordt gezorgd. Na de instructies klimmen de deelnemers op hun snowscooter en kan de 1 uur durende tocht beginnen. Onderweg geniet men van het prachtige sneeuwlandschap van IJsland.

De groep gaat een vermakelijke paardrij tocht maken op echte IJslandse paarden.  De dieren zijn klein maar sterk. Het zijn vriendelijke paarden die voor iedereen berijdbaar zijn.

De deelnemers gaan stuntvliegeren en blokarten: zeilen op het land met speciale zeilwagentjes. Deze spectaculaire driewielers staan garant voor spectaculaire actie! In nog geen 5 minuten worden de gasten geleerd hoe ze over het land moeten zeilen en dan is het aan henzelf hoe hard ze durven te gaan. Als ze een beetje van uitdaging houden, kunnen hoge snelheden bereikt worden...

Binnen een kwartier wordt de  gasten geleerd hoe ze moeten vliegeren. De volgende stap is dat ze zelfstandig de vlieger gaan besturen. Hoeveel kracht kunnen ze hebben? In een mum van tijd staan de eerste sleepsporen in het zand.

De deelnemers zullen getrakteerd worden op enkele  bijzondere culinaire hoogstandjes. Een van de diners vindt plaats in een restaurant dat draait in een glazen koepel boven op de heetwater-voorraadtanks van Reykjavik. Hier kan men heerlijk eten en genieten van een fantastisch uitzicht over de stad. Daarnaast wordt gedineerd in een zeer trendy designrestaurant en bij een traditioneel Viking restaurant. Kortom: heerlijk dineren op de bijzonderste plekjes van IJsland.

Extra informatie

Zoekt u een actief en gevarieerd arrangement voor een gunstige prijs? Op zoek naar andere personeelsreizen naar IJsland? Vraag gemakkelijk de offerte aan en ontvang een uitgebreide programma omschrijving voor deze fantasy-incentive naar IJsland!

Bent u geïnteresseerd in deze personeelsreis vraag dan gemakkelijk een offerte aan.

In onze catalogus kunt u ook nog een uitgebreid aanbod van andere personeelsreizen door Incentive Direct bekijken.

Maar voor de meest bijzondere incentive bestemmingen nodigen we u graag uit in onze SchatkamerPrijsindicatie

€ 1.745,00 p.p.

Iceland Incentive Special!
Inclusief

Programma zoals omschreven incl.:
- rechtstreekse vlucht
- belastingen en heffingen
- overnachting in 4* hotel
- maaltijden
- transfers
- excursies
- gids
- entreegelden.
 

Exclusief

- drankjes
- reis/bagageverzekering
- annuleringsverzekering
- uitgaven van persoonlijke
  aard.
 


Optioneel

Reisbegeleiding vanuit Nederland. (Bij groepen met meer dan 30 gasten wordt deze optie zeker aangeraden.