Leuk!
Geslaagd!
Gemakkelijk!
Het grootste aanbod events en incentivereizen
Online catalogus

Ook interessant voor u?

Jetset incentivereis naar Marbella

In de categorie incentive reizen:
Jetset incentivereis naar Marbella


Spannende personeelsreis naar Andalusie

In de categorie motivatiereis:
Spannende personeelsreis naar Andalusie


Together strong in Athene! Personeelsreis

In de categorie teambuilding:
Together strong in Athene! Personeelsreis

Uw 3 zekerheden


Historische incentivereis naar Athene

Hoe werkt Incentive Direct?

Verzekering afsluiten?

Nieuwsbrief

  

Home » overzicht » Historische incentivereis naar Athene

Historische incentivereis naar Athene

Wie cultuur wil snuiven is in Griekenland aan het goede adres. Tijdens deze 4-daagse reis maken de gasten niet alleen kennis met de schoonheid van Athene, maar er wordt ook een bezoek gebracht aan het theater van Epidaurus, de romantische stad Nafplion en de overblijfselen van de legendarische stad Mycenae.Algemeen
- 4-daagse incentive reis
- Overnachting in 5* hotel
- Rechtstreekse vlucht
- Grieks toneel
- Bezoek alle bezienswaardigheden
- Culinair genieten op z'n Grieks

Overal waar je maar staat en gaat in Athene zie je de rijke geschiedenis van de stad herleven. Het tegenwoordige Athene is een moderne stad met een romantische setting. Modern, audenthiek en een bruizend nachtleven wisselen elkaar af in altijd levendige Athene!

Incentivereis programma

De deelnemers aan deze 4-daagse incentivereis naar Griekenland zullen overnachten in een uitstekend 5-sterren hotel in het centrum van Athene.

Een middag zal in het teken staan van de rijke geschiedenis & cultuur van Athene. De gasten zullen langs de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad gaan, zoals de prachtige Academie van Athene met beelden van Apollo en Athena, de Universiteit, de Nationale Bibliotheek en Syntagmaplein met het parlementsgebouw en monument van de bekende soldaat. Natuurlijk wordt er ook een bezoek gebracht aan het Pan-Athenian Stadion, waar de eerste Olympische spelen werden gehouden na Christus en de imposante Acropolis.

Er wordt een bezoek gebracht aan Epidaurus, Nafplion en Mycenae. Deze tocht voert langs leuke dorpjes, wijngaarden en eeuwenoude olijfgaarden. Onderweg wordt ook het kanaal van Korinthie gepasseerd. Dit kanaal is 6,8 kilometer lang, 24 meter breed en wel 60 meter diep vanaf de rand!

Op een van de avonden maken de gasten kennis met het klassieke Griekse toneel. Gedurende een half uur worden er delen uit het toneelstuk 'Midia' opgevoerd. Als de gasten daarna met een glas Ouzo proosten op een gezellige dag, speelt de live band zowel Griekse als Internationale nummers.

Culinair is deze incentivereis een feest! De dinerlocaties zijn zorgvuldig uitgezocht opdat deze optimaal het programma ten goede komen. Zo zijn de keukens van goede kwaliteit en de dinerlocaties te omschrijven als informeel, knus en gezellig. Bijvoorbeeld een lunch in een gezellige taverna in Nafplion, door de Grieken zelf ook wel 'stad van de liefde ' genoemd. De Venetiaanse Palamidi burcht torent hoog boven de stad uit en biedt een prachtig uitzicht.

Uiteraard zijn er tijdens deze reis momenten waarop iedereen zelfstandig even op pad kan om de omgeving te verkennen. Zoals bijvoorbeeld bij het bezoek aan Pláka. Met veel winkelsteegjes en pleintjes. Ook het nachtleven is een absolute aanrader. De hele week door!

Heeft u een team dat van cultuur, sfeer en luxe houdt? Dit gemakkelijk te boeken arrangement is een royaal personeelsuitje! Vraag snel een offerte aan!

Bent u geïnteresseerd in deze incentive uitje vraag dan gemakkelijk een offerte aan.

In onze catalogus kunt u ook nog een uitgebreid aanbod van andere incentive uitjes door Incentive Direct bekijken.

Maar voor de meest bijzondere incentive bestemmingen nodigen we u graag uit in onze SchatkamerPrijsindicatie

€ 1.574,00 p.p.

Historische incentivereis naar Athene
Inclusief

Programma zoals omschreven incl.:
- rechtstreekse vlucht
- belastingen en heffingen
- overnachting in 5* hotel
- maaltijden
- transfers
- gids
- entreegelden.
 

Exclusief

- drankjes
- reis/bagageverzekering
- annuleringsverzekering
- uitgaven van persoonlijke
  aard.
 


Optioneel

Reisbegeleiding vanuit Nederland. (Bij groepen met meer dan 30 gasten wordt tourleading zeker aangeraden.)