Leuk!
Geslaagd!
Gemakkelijk!
Het grootste aanbod events en incentivereizen
Online catalogus

Ook interessant voor u?

Incentivereis naar Lapland: een topreis!

In de categorie incentive reizen:
Incentivereis naar Lapland: een topreis!


Iceland Incentive Special!

In de categorie incentive reizen:
Iceland Incentive Special!


Meetcentive naar Athene

In de categorie vergaderen:
Meetcentive naar Athene

Uw 3 zekerheden


Luxe dealerreis naar Athene: royaal en exclusief

Hoe werkt Incentive Direct?

Verzekering afsluiten?

Nieuwsbrief

  

Home » overzicht » Luxe dealerreis naar Athene: royaal en exclusief

Luxe dealerreis naar Athene: royaal en exclusief

De gasten worden ondergedompeld in de wereld van de Griekse Jetset en leven 4 dagen als een Griekse god in Athene, compleet met limousine transfers, luxe motorjachten en gastronomische maaltijden. Voorspelt het Orakel van Delphi dat ze deze levensstijl in de toekomst voort kunnen zetten?Algemeen
- 4-daagse incentivereis
- Overnachting in 5* hotel
- Rechtstreekse vlucht
- Tour langs de mooiste bezienswaardigheden
- Bootcruise
- Sprookjesachtig wonderdiner
- Culturele thema avond

Overal waar je maar staat en gaat in Athene zie je de rijke geschiedenis van de stad herleven. Het tegenwoordige Athene is een moderne stad met een romantische setting. Modern, audenthiek en een bruizend nachtleven wisselen elkaar af in altijd levendige Athene!

Incentivereis programma

Tijdens deze zeer luxe 4-daagse incentivereis naar Griekenland zullen de deelnemers overnachten in een uitstekend 5-sterren hotel in een natuurlijke omgeving.

De gasten zullen bij zowel bij aankomst, als op de terugweg naar het vliegveld naar huis, verrast worden door een stoet limousines die het gezelschap zal vervoeren.

De reis staat in het teken van de rijke geschiedenis & cultuur van Athene. De gasten zien de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad zoals de prachtige Academie van Athene met beelden van Apollo en Athena, de Universiteit, de Nationale Bibliotheek, de imposante Acropolis en het Pan-Athenian Stadion, waar de eerste officiele Olympische spelen plaatsvonden. en Syntagmaplein. Ook Syntagmaplein wordt bezocht. Het plein ligt tegenover het parlementsgebouw met het monument van de onbekende soldaat.

De gasten worden naar Piraeus gebracht, al sinds de oudheid de haven van Athene. Hier gaan ze aan boord van een luxe motorjacht voor een heerlijke dag op het water. Gedurende de hele tocht is er een open bar van waaruit bier, wijn, frisdrank, vruchtensap en koffie geserveerd wordt. Op zo'n anderhalf uur varen van Athene liggen Aegina, Poros en Hydra, Sardonische eilanden. De gasten bezoeken twee van deze eilanden met zandstranden, prachtige vissersdorpjes en een rijk gevarieerd landschap.

Terug in de hotelkamer treffen de gasten een uitnodiging voor een Griekse avond aan met bijpassende Griekse toga! Er staat ze een hele bijzondere avond te wachten!

Op culinair gebied zal er voor de gasten niets ontbreken. Geurige gerechten strelen de smaakpapillen en de fonkelende glazen worden gevuld met zalige wijnen. De locaties zijn veelal op de mooiste plekjes aan het water en het voedsel wordt bereid met hoogwaardige ingrediënten.

De laatste dinerlocatie wordt omgetoverd tot het Orakel van Delphi, prachtig verlicht met fakkels. Van heinde en verre kwam men vroeger naar Delphi om het orakel te raadplegen. Nu mogen de gasten al hun dringende vragen voorleggen aan de Pythia.

Er zijn tijdens deze incentivereis voldoende mogelijkheden om door het pittoreske Pláka te dwalen of te gaan stappen in het bruisende Athene.

Overtuigd? Vraag snel de offerte aan!

Bent u geïnteresseerd in deze dealerreis vraag dan gemakkelijk een offerte aan.

In onze catalogus kunt u ook nog een uitgebreid aanbod van andere dealerreizen door Incentive Direct bekijken.

Maar voor de meest bijzondere incentive bestemmingen nodigen we u graag uit in onze SchatkamerPrijsindicatie

€ 2.059,00 p.p.

Luxe dealerreis naar Athene: royaal en exclusief
Inclusief

Programma zoals omschreven incl.:
- rechtstreekse vlucht
- belastingen en heffingen
- overnachting in 5* hotel
- maaltijden
- transfers
- gids
- entreegelden.

Exclusief

- drankjes
- reis/bagageverzekering
- annuleringsverzekering
- uitgaven van persoonlijke
  aard.


Optioneel

Reisbegeleiding vanuit Nederland. (Bij groepen met meer dan 30 gasten wordt tourleading zeker aangeraden.)