Leuk!
Geslaagd!
Gemakkelijk!
Het grootste aanbod events en incentivereizen
Online catalogus

Ook interessant voor u?

Rally en kookworkshop in het Groene Hart

In de categorie personeelsuitje:
Rally en kookworkshop in het Groene Hart


Bedrijfsuitje: keverrally en kookworkshop

In de categorie bedrijfsuitje:
Bedrijfsuitje: keverrally en kookworkshop


Bedrijfsuitje: spectaculair raften en kookworkshop

In de categorie bedrijfsuitje:
Bedrijfsuitje: spectaculair raften en kookworkshop

Uw 3 zekerheden


Teambuilding: uitdagende Sloepen Challenge

Hoe werkt Incentive Direct?

Verzekering afsluiten?

Nieuwsbrief

  

Home » overzicht » Teambuilding: uitdagende Sloepen Challenge

Teambuilding: uitdagende Sloepen Challenge

Strijd om de overwinning in een echte SloepenChallenge! Scoor met je team zoveel mogelijk punten door het vervullen van opdrachten op de Loosdrechtse Plassen. Met dit hilarische personeelsuitje is goede sfeer en teambuilding gegarandeerd! Als afsluiting is er nog een heerlijke barbecue waarin alle belevenissen van de dag nog eens uitgebreid doorgenomen kunnen worden.Incentivereis programma

De SloepenChallenge start om 13:00 uur in Loosdrecht (bij Hilversum), waar de teams worden ontvangen in de jachthaven met een lunch. Hierna volgt een korte presentatie en uitleg om te leren omgaan met de apparatuur en de sloepen.

Samen met je team vaar je een eigen route en strijd je voor de overwinning. Dit doe je door onderweg opdrachten te vervullen. Ieder team wordt uitgerust met een Nokia E71,  voorzien van allerlei snufjes. Hiermee kun je de opdrachten  lezen, beantwoorden en je kunt de Real-time stand in de gaten houden.

Aan boord bevinden zich diverse drankjes en een pakket met zoete en hartige snacks. 

De teams worden uitgerust met een gamephone en een GPS. Ze hebben vooraf geen idee waar ze komen en wat ze op hun weg over het water zullen aantreffen. De game start wanneer ieder team zijn eerste locatie met de eerste opdracht heeft gekregen via SMS. Punten zijn te verdienen door het zo snel mogelijk oplossen van opdrachten op de toegewezen locaties. Ook goed en snel varen en navigeren met de GPS is één van de sleutels naar de overwinning.

De teams zien elkaar nu en dan wel varen op het water, maar kunnen via de gamephone continu zien hoe ze in de ranking staan… dit leidt tot een spannende competitie. Er kan maar één team winnen...

De opdrachten die de teams moeten vervullen maken de Challenge tot een zeer gevarieerde competitie. Alle kennisgebieden komen voor in de Challenge, waardoor ieder teamlid zijn bijdrage levert aan het puntentotaal. Met bedrijfsgerichte bonusvragen, bonusopdrachten en foto-opdrachten zijn nog extra punten te verdienen. Spanning is er tot aan de finish!

Als de laatste SMS is verstuurd, keert iedereen weer terug naar de haven waar men rond de klok van zes zal arriveren. Onder het genot van een borrel wordt het winnende team bekend gemaakt. Aansluitend geniet men van een welverdiende barbecue met alles erop en eraan.

Een digitale fotocamera op de GamePhone slaat alle gemaakte foto’s op. Na uw Challenge worden de foto’s op de speciaal aangemaakte website gezet! Zo kan achteraf worden teruggekeken naar alle verrichtingen van de dag. Deze foto’s kunnen al tijdens de borrel op een groot scherm in een slide-show worden vertoond.

Teambuilding, kennis, inzicht en doorzettingsvermogen zijn vereist om als winnaar uit de bus te komen. Maar natuurlijk is deze dag voor iedereen een topper!
 Prijsindicatie

€ 170,00 p.p.

Teambuilding: uitdagende Sloepen Challenge
Inclusief

- Lunch
- SloepenChallenge
  inclusief professionele
  begeleiding
- Gebruik communicatie
  apparatuur
- Fotopresentatie op een
  scherm tijdens de borrel
- Locatiehuur
- Gehele dag drankjes
  (ook op sloepen)
- Prijs voor het winnende
   team
- Pakket (zoet en hartig)
  voor in de sloep
- Borrel na afloop
- Barbecue
 

Exclusief

- BTW
- Uitgaven van persoonlijke
  aard
- Vervoer naar en van de
  locatie op eigen
  gelegenheid