Leuk!
Geslaagd!
Gemakkelijk!
Het grootste aanbod events en incentivereizen
Online catalogus

Ook interessant voor u?

Personeelsreis Berlijn: Hot and Happening!

In de categorie incentive reizen:
Personeelsreis Berlijn: Hot and Happening!


Discover Dublin groepsreis

In de categorie personeelsreis:
Discover Dublin groepsreis


Londen city shortbreak

In de categorie personeelsreis:
Londen city shortbreak

Uw 3 zekerheden


Dublin is Special! Verrassend leuk bedrijfsuitje met overnachting

Hoe werkt Incentive Direct?

Verzekering afsluiten?

Nieuwsbrief

  

Home » overzicht » Dublin is Special! Verrassend leuk bedrijfsuitje met overnachting

Dublin is Special! Verrassend leuk bedrijfsuitje met overnachting

Deze 2-daagse shortbreak van zaterdag op zondag haalt het beste uit Dublin naar boven. Een weekendje vol activiteiten met voor elk wat wils: van een culinaire wandeltour en Pub bezoek met traditionele Ierse muziek in hartje stad tot een ‘Walk on the Wild Side' en onvervalste Fish & Chips aan de kust. Dublin is een stad om verliefd op te worden.Algemeen
- 2-daags feestelijk bedrijfsuitje
- rechtstreekse vlucht
- overnachting in hartje Dublin, 4* hotel
- Fabulous Food Trail, culinaire wandeltour
- Ierse feestavond met traditionele muziek en dans
- Cliff Walk in Howth
- Fish & Chips aan zee
- bezoek aan Guinness Storehouse

Alle ingrediënten voor een verrassend leuk bedrijfsuitje zitten in dit goed geprijsde weekendarrangement verpakt. De indicatieprijs is gebaseerd op een deelname van 14 personen; bijzonder geschikt voor kleinere groepen! Een verblijf in Dublin, de stad van de vele pubs, is op zich al een feestje, met het Temple Bar District als sfeervolle smaakmaker. Voeg daar een scheut frisse zeelucht aan toe en proost met z'n allen op een geslaagde reis in gastvrij Ierland.

Incentivereis programma

Dublin is een levendige stad die door de rivier de Liffey in tweeën wordt verdeeld, aan beide zijden met een heel kenmerkend stadsdeel. Het noordelijke deel is een volksbuurt en het zuidelijke deel is het culturele hart en uitgaanscentrum, met Victoriaanse gebouwen, musea, winkelstraten en regeringsgebouwen.

De ‘Fabulous Food Trail' is de leukste culinaire en tegelijkertijd culturele belevenis in Dublin. Met een lokale ‘gourmet' gids ga je de geheime lekkernijadresjes ontdekken in de stad, met een bezoek aan foodhalls, fruitstalletjes, kaasboeren, visverkopers, slagers, bakkers en nog veel meer bijzondere zaakjes. Uiteraard maken proeverijen deel uit van de tocht. Niemand zal deze Food Trail met een lege maag verlaten!

Ieren weten hoe ze feest moeten vieren en een Ierse Pub vormt het decor voor een typische Ierse feestavond. De huisband bestaat uit The Merry Ploughboys die de Ierse sterren van de hemel spelen. Traditionele Ierse folk muziek en ballades worden afgewisseld met Sing Along deuntjes, waarbij niet meezingen geen optie is. Wanneer de dansers zich bij het gezelschap voegen gaat het feest echt los. Na het Ierse showfestijn kan in het nachtleven van Dublin worden gedoken; het Temple Bar District is Top!

Na een avondje stappen is een uitstapje naar het vissersdorpje Howth, gelegen op een schiereiland ten noorden van Dublin, een mooie afwisseling met het uitbundige stadse leven van Dublin. Vroeger was het de belangrijkste haven van Dublin, tegenwoordig staat het dorpje vooral bekend om de vele Fish & Chips restaurantjes, maar vooral ook om de Howth Cliff Walk. Je kunt er schitterende wandeltochten maken over de kliffen, met fenomenaal uitzicht over de Ierse kust. Met een beetje geluk bespeur je zeehonden. Je bent in ieder geval getuige van de pure schoonheid van de Ierse natuur.

Bij een bezoek aan Dublin hoort Guinness. Het bekende donkerbruine bier uit Ierland wordt door velen als medicinaal beschouwd. Deze ‘stout', dateert van 1759, oorspronkelijk door Arthur Guinness in Dublin gebrouwen. In het hedendaagse Dublin wordt de traditie van het brouwen van de Guinness hoog gehouden. Het imposante Guinness Storehouse in Dublin geeft de bezoeker een unieke inkijkje in het productieproces van het wereldberoemde brouwsel middels een fascinerende tentoonstelling waarbij muziek, beeld, verhalen en geuren je meenemen in de geschiedenis van de Guinness. Uiteraard kan er geproefd worden: Cheers!

Bent u geïnteresseerd in deze kleine groepsreis vraag dan gemakkelijk een offerte aan.

In onze catalogus kunt u ook nog een uitgebreid aanbod van andere kleine groepsreizen door Incentive Direct bekijken.

Maar voor de meest bijzondere incentive bestemmingen nodigen we u graag uit in onze SchatkamerPrijsindicatie

€ 800,00 p.p.

Dublin is Special! Verrassend leuk bedrijfsuitje met overnachting
Inclusief

Programma zoals omschreven incl.:
- rechtstreekse vlucht
- belastingen en heffingen
- overnachting in 4* hotel
- maaltijden 
- transfers
- gids
- entreegelden 

Exclusief

- drankjes
- reis/bagageverzekering
- annuleringsverzekering
- uitgaven van persoonlijke
  aard. 


Optioneel

Reisbegeleiding vanuit Nederland. (Bij groepen met meer dan 30 gasten wordt deze optie zeker aangeraden.)