Leuk!
Geslaagd!
Gemakkelijk!
Het grootste aanbod events en incentivereizen
Online catalogus

Ook interessant voor u?

The Speed of Power, teamdag

In de categorie teamdag:
The Speed of Power, teamdag


Bedrijfsuitje: keverrally en kookworkshop

In de categorie bedrijfsuitje:
Bedrijfsuitje: keverrally en kookworkshop


Teambuilding: uitdagende Sloepen Challenge

In de categorie bedrijfsuitje:
Teambuilding: uitdagende Sloepen Challenge

Uw 3 zekerheden


Bedrijfsuitje: indoor golfen en kookworkshop

Hoe werkt Incentive Direct?

Verzekering afsluiten?

Nieuwsbrief

  

Home » overzicht » Bedrijfsuitje: indoor golfen en kookworkshop

Bedrijfsuitje: indoor golfen en kookworkshop

Sla uw slag op de beroemdste golfbanen van de wereld! Dit bedrijfsuitje geeft u het gevoel van een echte golfbaan, nagebootst door een simulator. De clinic staat garant voor een gezellige en actieve sfeer. Laat u vervolgens verrassen door een bijzondere kookworkshop, namelijk op het water! Deze varende keuken zorgt op hilarische wijze voor een goede teambuilding.Incentivereis programma

Uw gasten worden op de locatie in Amsterdam ontvangen. De locatie beschikt uitsluitend over indoor golf faciliteiten. De 6 professionele simulatoren geven u het idee dat u zich op een van de 53 beste golfbanen ter wereld bevindt.

Voor aanvang van de clinic vindt er een lichte lunch plaats waarna de groep met de golfclinic begint. Uw gasten hebben alle 6 de simulatoren tot hun beschikking. Tijdens de golfclinic begeleiden twee golfpro’s uw gasten en behandelen daarbij alle golftechnieken. Iedere deelnemer is continu bij de golfclinic betrokken. Er ontstaat snel een gezellige en actieve sfeer die voor een goede teambuilding zorgt.

Aansluitend vindt een verrassende kookworkshop in Amsterdam plaats. Bereid al varend uw eigen feestmaal onder begeleiding van een ervaren scheepskok, ook dit zal op hilarische wijze voor een goede teamspirit zorgen. Ondertussen vaart de schipper deze ‘kokende boot’ door Amsterdam. U kunt kiezen uit de thema’s Spaans, Aziatisch en Japans (sushi).

Een vaartocht van drie uur door Amsterdam met kookworkshop en drankjes van de Hollandse bar. U kunt kiezen uit diverse op- en afstapplaatsen.Prijsindicatie

€ 149,00 p.p.

Bedrijfsuitje: indoor golfen en kookworkshop
Inclusief

- koffie en thee
- lunch
- kookworkshop
- drankjes tijdens 
  kookworkshop
  

Exclusief

- BTW
- uitgaven van 
  persoonlijke aard
- eventuele consumpties 
  onderweg
- parkeren workshop