Leuk!
Geslaagd!
Gemakkelijk!
Het grootste aanbod events en incentivereizen
Online catalogus

Ook interessant voor u?

Spannende personeelsreis naar Andalusie

In de categorie motivatiereis:
Spannende personeelsreis naar Andalusie


La vita e bella: incentive naar Rome

In de categorie relatiereis:
La vita e bella: incentive naar Rome


Exclusief Marrakech: mystieke incentivereis vol actie

In de categorie incentive reizen:
Exclusief Marrakech: mystieke incentivereis vol actie

Uw 3 zekerheden


East meets west: exclusieve bedrijfsreis naar Turkije.

Hoe werkt Incentive Direct?

Verzekering afsluiten?

Nieuwsbrief

  

Home » overzicht » East meets west: exclusieve bedrijfsreis naar Turkije.

East meets west: exclusieve bedrijfsreis naar Turkije.

Deze reis is het neusje van de zalm! De gasten dwalen rond in paleizen en moskeeën, bezoeken de kleurige bazaars en worden zowel in het hotel als in de restaurants in de watten gelegd. Klapper op de vuurpijl is de rit met oldtimers naar de Byzantijnse cisternen, die exclusief voor de groep zijn afgehuurd.Algemeen
- 4- daagse incentivetrip
- rechtstreekse vlucht
- gunstig gelegen 5 * hotel
- stadstocht met oldtimers langs alle culturele highlights
- boottocht in een klassieke gullet
- culinair Turks genieten

‘Exotisch, intrigerend en adembenemend’ zijn wellicht de beste woorden om een verblijf in de metropool Istanbul te omschrijven. Deze stad vol tegenstellingen ligt letterlijk op de grens van ‘east meets west’.

Incentivereis programma

De deelnemers aan deze 4-daagse incentivereis naar Istanbul zullen overnachten in een excellent 5-sterren hotel. Op gemakkelijke wijze gaat u samen met uw gasten genieten van een gezonde portie cultuur, teambuilding, ontspanning en exclusiviteit.

Het centrum van Istanbul wordt onder begeleiding van een gids verkend. De gids zal de meest bijzondere highlights van de stad laten zien. Onder andere de Hippodroom, de Blauwe Moskee en het Topkapi Paleis zijn deel van de tour. Ook wordt er een deel van de dag gewijd aan de Grote Bazar.

In een imponerende colonne klassieke auto's brengt deze incentive uw gasten via een fraaie route door de stad naar de Byzantijnse cisternen. Deze onderaardse cisternen waren de belangrijkste waterreservoirs van het Topkapi Palace tijdens de Ottomaanse periode. Tijdens dit bezoek zal een muzikaal bezoek de gasten versteld doen staan.

De gasten worden door het Dolmabahce paleis geleid. Dit paleis was de laatste residentie van de Ottomaanse sultans en staat bekend om haar uitbundige decoratie.

Een middag wordt doorgebracht aan boord van een prachtige gullet. Vanaf het water biedt Istanbul een buitengewoon mooi uitzicht! De gasten gaan aan de Aziatische zijde van de rivier van boord voor een bezoek aan de Kadikoy markt, een groot kleur- en geurparadijs.

Onder begeleiding van een gids bezoeken uw gasten de beroemde Hagia Sophia. Het gebouw dat ooit een kerk was en later dienst is gaan doen als moskee is goed bewaard gebleven en is nu één van de trekpleisters van Istanbul.

Culinair is deze incentive een waar feest. Een diner vindt plaats in een restaurant met een adembenemend uitzicht over de metropool. Er wordt vorstelijk geluncht in een restaurant met uitzicht op de Zee van Marmara. Een ander diner vindt plaats in een restaurant met subliem uitzicht over de Bosporus. En onderweg op de gullet wordt er in een mooie baai een luxueus buffet bereid met verse lokale gerechten.  Ook wordt er gedineerd in een trendy restaurant aan de oever van de Bosporus. Het afscheidsdiner bestaat uit gerechten van zowel de Turkse als Franse keuken. Vóór het vertrek naar de luchthaven wordt de incentive op gepaste wijze afgesloten met een traditionele kebab lunch.

Is uw team klaar voor deze adembenemende incentive reis naar Istanbul? Boek dit sprookjes-arrangement snel en gemakkelijk! Vraag snel een offerte aan!

Bent u geïnteresseerd in deze relatiereis vraag dan gemakkelijk een offerte aan.

In onze catalogus kunt u ook nog een uitgebreid aanbod van andere relatiereizen door Incentive Direct bekijken.

Maar voor de meest bijzondere incentive bestemmingen nodigen we u graag uit in onze SchatkamerPrijsindicatie

€ 1.809,00 p.p.

East meets west: exclusieve bedrijfsreis naar Turkije.
Inclusief

Programma zoals omschreven incl.:
- rechtstreekse vlucht
- belastingen en heffingen
- overnachting in 5* hotel
- maaltijden
- transfers
- gids
- entreegelden.
 

Exclusief

- drankjes
- reis/bagageverzekering
- annuleringsverzekering
- uitgaven van persoonlijke
  aard.
 


Optioneel

Reisbegeleiding vanuit Nederland. (Bij groepen met meer dan 30 gasten wordt tourleading zeker aangeraden.)